fbpx

Myytävät asunnot Nokia


Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Nokialla nautit aktiivisesta kaupunkielämästä kauniin luonnon ääressä

Vehreä ja vireä Nokia on Pirkanmaan maakuntakeskus Tampereen länsinaapuri. Nokia tarjoaa asukkailleen yhdessä paketissa Tampereen seudun aktiivisen ja kattavien palveluiden täyttämän kaupunkialueen sekä idyllisen, rauhallisen ja luonnonläheisen asuinalueen parhaat puolet. Nokialla on helppo viihtyä, sillä täällä ei jää mistään paitsi.

Nokialta liikut sujuvasti niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla joka suuntaan, ja Tampereen keskustan lukemattomat palvelut ja aktiviteetit ovat aina helposti tavoitettavissa. Nokia yhdistääkin todella toimivasti rennon asumisen luonnon helmassa ilahduttavan monipuolisiin mahdollisuuksiin tehdä mieleisiään asioita.

Nokian historia on huomattavan pitkä, onhan asukkaita ollut seudulla jo rautakaudelta lähtien. Vuosisatojen saatossa vesistöt ovat hyödyttäneet merkittävässä määrin myös teollisuutta, minkä ansiosta Nokia on kehittynyt tänä päivänä aktiiviseksi ja houkuttelevaksi innovaatio- ja teollisuuskaupungiksi. Nykyään Nokia on Pirkanmaan maakuntakeskus Tampereen jälkeen maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Työpaikkoja ja uramahdollisuuksia siis riittää oman kodin läheisyydessä yllin kyllin Nokialla asuessa.

Upeaa luontoa ja mahtavia vapaa-ajan viettämisen mahdollisuuksia

Nokialla aktiivinen kaupunkiympäristö yhdistyy hienosti vehreään metsien ja vesistöjen syleilemään luontoon. Useiden pienempien järvien lisäksi Nokiaa kehystävät Pyhäjärven ja Kuloveden komeat vesistöt sekä niiden välillä kulkeva vuolas Nokianvirta. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu myös Nokian länsirajan tuntumassa kuohuva Siuronkoski legendaarisen Koski-Baarinsa kera.

Nokia tarjoaa runsaasti ajanvietettä myös muille kuin innokkaille veneilijöille, kalastajille ja metsässä samoilijoille. Kasvavana ja kehittyvänä kaupunkina Nokialla panostetaan aktiivisesti asukkaiden hyvinvointiin, minkä ansiosta kaupungin harrastusmahdollisuudet ovat ensiluokkaisia niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville. Kävelyetäisyydeltä uudesta Ihanasta kodistasi löydät muun muassa leikkipuistoja, uimahallin, jäähallin, urheilukenttiä ja kuntosaleja sekä kirjasto- ja kulttuuritalo Virran.

Kulttuurin ja historian ystäville löytyy nähtävää ja koettavaa esimerkiksi teattereissa, taidenäyttelyissä sekä useissa historiallisissa kohteissa. Kylpylähotelli Scandic Edenissä päivä hurahtaa kuin siivillä koko perheen voimin, minkä jälkeen kurnivat vatsat voikin täyttää jossakin paikallisista ravintoloista. Vauhdikkaampaan menoon tarjolla on lukuisia liikuntamahdollisuuksia, aina kunnon hikitreenistä pallopeleihin sekä luistelusta golfiin ja keilaukseen.

Arki rullaa hienosti Nokialla asuessa

Antoisan vapaa-ajan lisäksi Nokialla eletään myös sujuvaa arkea. Uudet Ihanat kotimme rakentuvat aivan Nokian keskusta-alueelle, Poutunpuistoon, jossa saat nauttia sekä rauhallisesta puistomiljööstä että kivenheiton päässä sijaitsevista monipuolisista palveluista.

Alueen palvelukattaus koostuu muun muassa supermarketeista ja pienistä kivijalkaliikkeistä, huoltoasemista, ravintoloista sekä terveys- ja hyvinvointipalveluista. Lapsiperheiden arkea alueella helpottavat kävelyetäisyydellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut, peruskouluista ainav ammatillisiin oppilaitokseen ja lukioon.

Tampereen naapurikaupunkina Nokia on erittäin houkutteleva asuinpaikka opiskelujen tai töiden perässä Tampereen seudulle muuttaville. Matka Tampereelle on lyhyt ja se sujuu sutjakasti julkisen liikenteen palveluita hyödyntäen tai omalla autolla.

Sujuvat kulkuyhteydet joka suuntaan

Nokian ohittaa useampi valtatie, kuten Vaasasta Hämeenlinnan halki Helsinkiin kulkeva valtatie 3. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset myös Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan. Poriin vie valtatie 11 sekä Raumalle valtatie 12. Jälkimmäistä myöden ajoaika Nokialta Tampereelle on alle 20 minuuttia. Ilman autoakin pärjää mainiosti Nokialla asuessa, ja yksi suosituimmista kulkuvälineistä Nokialla onkin polkupyörä – kiitos Pyhäjärven ympäri kiertävän pyöräilyreitin, jota pitkin liikut sujuvasti niin Tampereelle kuin naapurikunta Pirkkalaan.

Kehityksen myötä kasvavan palvelutarjonnan lisäksi Nokialla paranevat jatkuvasti myös kulkuyhteydet. Viime aikoina on panostettu erityisesti Nokian ja Tampereen väliseen junayhteyteen, jonka ansiosta Tampereen keskustaan matkaa nopeasti ja ekologisesti vain vartissa.

Ei ole mikään ihme, että Nokian asukasmäärä on kasvanut viime vuosina huimasti. Vauhdikkaasti kehittyvä, mutta kuitenkin luonnonläheinen ja asukasystävällinen kaupunki tarjoaa viihtyisän asuinalueen niin aktiivisille yksineläville, pariskunnille kuin lapsiperheille.

Uudet asunnot Nokialla

T2H:n Nokian asunnot rakennetaan viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville asukkaille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös muihin Nokian lähialueilla sijaitseviin kohteisiimme. Kurkkaa vaikka myytävät asunnot Tampereella, Pirkkalassa ja Kangasalla.

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: