fbpx

Myytävät asunnot Nokia


Nokia – sulava sekoitus aktiivista kaupunkielämää ja vehreää luontoa

Vehreä ja virkeä Nokia on Pirkanmaan maakuntakeskus Tampereen länsinaapuri. Nokialla aktiivinen kaupunkiympäristö yhdistyykin luontevasti vehreään metsien ja vesistöjen syleilemään luontoon. Useiden pienempien järvien lisäksi Nokiaa kehystävät Pyhäjärven ja Kuloveden vesistöt sekä niiden välillä kulkeva Nokianvirta. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu myös Nokian länsirajan tuntumassa kuohuva Siuronkoski legendaarisen Koski-Baarinsa kera.

Mutta tarjoaa Nokia runsaasti ajanvietettä myös muillekin kuin innokkaille veneilijöille, kalastajille ja metsässä samoilijoille. Kasvavana ja kehittyvänä kaupunkina Nokialla panostetaan aktiivisesti asukkaiden hyvinvointiin, minkä ansiosta kaupungin harrastusmahdollisuudet ovat ensiluokkaisia niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville. Kävelyetäisyydeltä uudesta Ihanasta kodistasi löydät muun muassa leikkipuistoja, uimahallin, jäähallin, urheilukenttiä ja kuntosaleja sekä kirjasto- ja kulttuuritalo Virran.

Antoisan vapaa-ajan lisäksi Nokialla eletään myös sujuvaa arkea. Uudet Ihanat kotimme rakentuvat aivan Nokian keskusta-alueelle Poutunpuistoon, jossa saat nauttia sekä rauhallisesta puistomiljööstä että kivenheiton päässä sijaitsevasta kattavasta palvelutarjonnasta. Alueen palvelukattaus koostuu muun muassa supermarketeista ja pienistä kivijalkaliikkeistä, huoltoasemista, ravintoloista sekä terveys- ja hyvinvointipalveluista.

Kehityksen myötä kasvavan palvelutarjonnan lisäksi Nokialla paranevat jatkuvasti myös kulkuyhteydet. Viime aikoina on panostettu erityisesti Nokian ja Tampereen väliseen junayhteyteen, jonka ansiosta Tampereen keskustaan matkaa nopeasti ja ekologisesti vain vartissa. Nokian ohittavat myös useat suuret valtatiet, minkä ansiosta omallakin autolla matka-aika Tampereelle on alle 20 minuuttia ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset myös Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan. Yksi suosituista kulkuvälineistä Nokialla on myös polkupyörä – kiitos Pyhäjärven ympäri kiertävän pyöräilyreitin, jota pitkin polkaiset sujuvasti niin Tampereelle kuin naapurikunta Pirkkalaan.

Lue lisää Nokiasta »

Nokia tarjoaa Tampereen seudun aktiivisen kaupunkialueen sekä idyllisen, rauhallisen ja luonnonläheisen asuinalueen parhaat puolet samassa paketissa. Tutustu uusiin kohteisiimme Nokialla ja löydä oma, Ihana kotisi!