fbpx

Myytävät asunnot Turku


Turku – kaupunki, jossa on kaikkea

Turku on upea kaupunki, joka tarjoaa asukkailleen paljon koettavaa ja nauttimisen arvoisia asioita. Urbaani ja eläväinen kaupunki on täynnä tapahtumia, kulttuuria ja historiaa. Vivahteikkaat kulttuurikerrostumat ja vaiherikas menneisyys ovat hienosti läsnä modernissa miljöössä; löytyyhän Suomen entisestä pääkaupungista näyttävän nykyarkkitehtuurin lisäksi historiallisesti merkittäviä kohteita, kuten Tuomiokirkko, Turun linna ja Luostarinmäen käsityöläismuseo.

Turun elinkeinoelämä on monipuolista ja seudulla on mitä parhaimmat edellytykset työllistyä sekä rakentaa uraa. Turku hemmottelee myös opiskelijoita, sillä kaupungissa on maamme merkittävimpiä oppilaitoksia, kuten Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Turun kauppakorkeakoulu. Tasokkaat oppilaitokset vetävät puoleensa tuhansittain opiskelijoita, mikä tekee Turusta yhden Suomen vireimmistä opiskelijakaupungeista.

Palvelutarjonta ja vapaa-ajan viettämisen edellytykset erilaisine harrastusmahdollisuuksineen ovat Turussa todella monipuoliset ja kattavat. Kaupungista löytyy varmasti aina mieluista tekemistä tai harrastuksia, joiden parissa viihtyä. Turussa järjestetään myös monia tunnettuja tapahtumia, kuten Ruisrock, Down By The Laituri, Keskiaikaiset markkinat, Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat ja Turun Kirjamessut.

Turun seudun luonto on todellinen elämys. Se tunnetaan kauneudestaan, ja hyvästä syystä. Turun saaristo kymmenine tuhansine saarineen on ainutlaatuinen maailmassa, ja mikäpä olisikaan hienompaa kuin viettää kaunista kesäpäivää Airiston rannoilla, tai tehdä piknikki pitsihuviloiden ja tammilehtojen täyttämään Ruissaloon? Turku tarjoaa kuitenkin upean saariston lisäksi paljon muutakin kokemisen arvoista; kaupunki ja sen lähialueet ovat poikkeuksellisen viihtyisiä. Pitkä historia näkyy Turun keskustan lisäksi sitä ympäröivässä maaseudussa, jossa sinua odottavat kauniit kulttuurimaisemat komeine kartanoineen.

Turussa on hyvä asua, ja helppo viihtyä!

Tutustu Turun asuinalueisiin