fbpx

Myytävät asunnot Kaarinan Rauhalinna


Täyttä elämää Kaarinan Rauhalinnassa

Kaarina on aivan Turun kupeessa sijaitseva vireä kaupunki, joka tarjoaa asukkailleen erinomaiset palvelut, luonnonläheisyyttä ja erittäin sujuvat liikenneyhteydet niin muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan Turun keskustaan kuin muuallekin päin Suomea.

Kaarinaa pidetään vetovoimaisimpana Turun ympäristökunnista, ja siihen on monia hyviä syitä: kaupunki on kaunis ja hyvin hoidettu, nuorekkaasti ja ennakkoluulottomasti johdettu ja veroprosentiltaan kilpailukykyinen.

Kaarinan Rauhalinna on viihtyisä ja haluttu asuinpaikka aivan meren läheisyydessä. Vaikka omakoti- ja rivitalovaltainen alue on sangen vehreä ja rauhallinen, ei Kaarinan keskustan monipuolinen palvelutarjonta ole kuitenkaan kuin puolentoista kilometrin päässä.

Liikenneyhteydet ovat Rauhalinnasta erinomaiset joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Saaristotielle ja Helsingin moottoritielle on helppo liittyä ja niitä myöden matkanteko sujuu ripeästi omalla autolla tai julkisen liikenteen palveluita hyödyntäen.

Rauhalinna sopii asuinpaikkana hyvin myös lapsiperheille, sillä kahden kilometrin säteeltä löytyy useita päiväkoteja, minkä lisäksi Valkeavuoren koulu on alle kilometrin päässä. Rauhalinna tarjoaa hyvät puitteet harrastuksille; vapaa aika kuluu mukavasti vaikka liikunnan parissa, sillä lähellä on muun muassa uimahalli sekä Valkeavuoren liikuntahalli. Kesällä on kiva piipahtaa Hovirinnan tai Voivalan uimarannalla, jotka kumpikin ovat parin kilometrin päässä Rauhalinnan asuinalueesta. Kulttuurinnälkäisten iloksi alueelta löytyy myös historiallinen Rauhalinnan kartano upeine miljöineen.

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle