fbpx

Myytävät asunnot Pukkila


Vehreä Pukkila Turun keskustan vieressä

Pukkila on uusi asuinalue Turun Pitkämäessä, vain lyhyen matkan päässä keskustasta. Sen ympärillä on paljon puistoja ja palvelut löytyvät aivan naapurista. 

Aivan Pukkilan vierestä kulkee Naantalin pikatie, jota myöten on sujuvat yhteydet Naantalin, Raision ja Rauman sekä Helsingin ja Tampereen suuntiin. Julkinen liikenne vie sinut kaikkialle Turkuun ja lähikuntiin, ja rautatieasema on aivan Pukkilan vieressä. 

Turun keskusta on Pukkilasta vain lyhyen matkan päässä – kävelet kauppatorille vartissa. Sieltä kuljet Aurajoen rantaa kohti Turun linnaa ja toiseen suuntaan tuomiokirkon suuntaan. Lapsiperheille Pukkilassa on paljon puistoja sekä koulut ja päiväkodit parin kilometrin säteellä. 

Kauppakeskus Manhattanissa Pukkilan kyljessä on mm. 24 h palveleva päivittäistavarakauppa sekä ravintola ja erikoisliikkeitä. Länsikeskuksen palvelut eivät ole kaukana ja Myllyn kauppakeskuksen 150 liikettä ovat nekin lyhyen automatkan päässä. 

Pukkilan naapurina on myös tapahtumakeskus Logomo, joka tunnetaan koko maassa huippuartistien keikoista ja muista tapahtumista. Samalle alueelle suunnitellaan Turun Ratapihan tapahtuma- ja elämyskeskusta, joka toteutuessaan nostaa alueen tapahtumatarjonnan kokonaan uudelle tasolle.

Luonto on Pukkilassa aina läsnä. Ympärillä on Kähärin-, Merikulman- ja Pitkämäenpuistot ja viereistä kallioista metsäaluetta ollaan uudistamassa puistoksi näköalatasanteineen. Naantalin pikatien varrella on pieni Muhkurinmäen luonnonsuojelualue. 

Lue lisää Pukkilasta »