fbpx

Myytävät asunnot Tuusula


Idyllinen Tuusula on aktiivinen taiteen ja kulttuurin kehto

Tuusula on Helsingin kehyskuntiin lukeutuva kunta Vantaan pohjoispuolella, Keravan ja Nurmijärven välissä. Tuusulan vehreät maisemat ovat ihastuttaneet vuosien saatossa monia – myös tunnettuja suomalaisia taiteilijoita, kuten Jean Sibeliusta, Eero Järnefeltiä ja Aleksis Kiveä. Entisaikojen taitelijayhteisöä kunnioitetaan Tuusulassa yhä tänäkin päivänä useiden suojeltujen museokohteiden merkeissä.

Eikä suotta: vaikka Tuusulan keskusta-alue Hyrylä on tänä päivänä eloisa ja kaupunkimainen palvelukeskittymä, ovat Tuusulan maisemat säilyneet maaseutumaisen idyllisinä. Tuusulanjärvi ja hieman pienempi Rusutjärvi tarjoavat tuusulalaisille monipuolisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia aina luonnossa samoilusta kalastukseen ja retkiluisteluun. Myös Tuusulan taajama-alueilla on säilytetty viihtyisiä puistoja ja panostettu monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin.

Vaikka Tuusulan keskusta-alueen monipuolinen palvelukattaus ei kalpenekaan naapurikaupungeille, on Tuusulasta helppo kulkea moneen suuntaan. Tuusulasta kulkee suora moottoritie Helsinkiin, jonne ajat alle 40 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Lisäksi Jokelan rautatieasema sijaitsee pääradan varrella, joten matkaat myös esimerkiksi Hämeenlinnaan tai Tampereelle sutjakasti.

Tuusulassa yhdistyvät eloisa, kaupunkimaisen taajaman sekä idyllisen luonnon parhaat puolet. Tutustu kohteisiimme Tuusulassa ja löydä oma, Ihana kotisi!