fbpx

Myytävät asunnot Tuusula


Tuusula on vireä taiteen ja kulttuurin kehto

Tuusula on Helsingin kehyskuntiin lukeutuva kunta Vantaan pohjoispuolella, Keravan ja Nurmijärven välissä. Tuusulassa yhdistyvät eloisa, kaupunkimaisen taajama sekä idyllisen luonnon parhaat puolet. Tuusula onkin ollut vuodesta toiseen vetovoimainen ja haluttu asuinpaikka, tarjoaahan se asukkailleen todella paljon, mistä nauttia.

Pääkaupunkiseudun energisyys, aktiivisuus ja tekemisen meininki sekä ainutlaatuisen viehättävät kulttuurimiljööt löytävät toisensa hienosti Tuusulassa. Tänne on helppo asettua, oli elämäntilanne tai perheen pääluku sitten mikä tahansa. Pääkaupunkiseudulla riittää runsaasti tekemistä, harrastus- ja työmahdollisuuksia sekä erinomaisia edellytyksiä edistää omaa uraa ja koko perheen hyvinvointia. Tämän ansiosta kodin, työpaikan, työmatkojen ja kaiken arjen toimivuuden yhdistäminen onnistuu helposti Tuusulassa asuessa.

Aktiivisesta elämäntyylistä sekä asuinympäristössä jatkuvasti läsnä olevista ainutlaatuisista kulttuurikerrostumista nauttivat kotiutuvat helposti Tuusulaan. Se tarjoaa viihtyisän ja rauhallisen, mutta kuitenkin eläväisen ja tekemiseen innostavan asuinpaikan, unohtamatta erinomaisia kulkuyhteyksiä Helsingin keskustaan. Pääkaupungin läheisyys takaa, että maamme monipuolisimmin kattava aktiviteettien kirjo sekä lukemattomat palvelut ovat aina helposti tavoitettavissa.

Tuusula tarjoaa täysipainoista elämää upeissa puitteissa

Tuusulan kauniin vehreät maisemat ovat ihastuttaneet vuosien saatossa monia – myös tunnettuja suomalaisia taiteilijoita, kuten Jean Sibeliusta, Eero Järnefeltiä ja Aleksis Kiveä. Entisaikojen taitelijayhteisöä kunnioitetaan Tuusulassa yhä tänäkin päivänä useiden suojeltujen museokohteiden merkeissä.

Tuusulassa on kulttuurin lisäksi runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja ylenpalttisesti kaunista lähiluontoa. Tuusulassa riittää luonnon rauhaa, joka on helppo löytää lukuisilta puistoalueilta, lenkkipoluilta ja monilta muilta ulkoilumaastoilta. Vehreissä maisemissa on ilo käyskennellä, liikkua ja kuntoilla vuodenajasta riippumatta. Oman Ihanan kodin läheisyydessä viihtyykin kerrassaan mainiosti, vaikka vetäisi vain lenkkarit jalkaan ja verkkarit ylle.

Tuusulan palvelut ja liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa

Tuusulan keskusta-alue Hyrylä on tänä päivänä hyvinkin eloisa ja kaupunkimainen palvelukeskittymä, josta löytyy kaikki tarvittava arjen pyörittämiseen. Ruokakaupat sekä muut liikkeet, päiväkodit ja koulut ovat oman kodin kupeessa joten elämä rullaa todella mukavasti Tuusulassa asustellessa. Hyvät palvelut tekevät myös lapsiperheiden elämästä helppoa.

Tuusulan sijainti on mitä parhain, asettuuhan se keskeiselle paikalle pääkaupunkiseudulle, jossa koko Uusimaa ja eteläinen Suomi ovat helposti tavoitettavissa sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta. Linja-autoyhteydet ovatkin erinomaiset ja omalla autolla on hyvinkin helppo liikkua joka suuntaan hyvin vetävien valtateiden ansiosta. Myös Helsingin keskustaan on vaivatonta matkata: Tuusulasta kulkee suora moottoritie Helsinkiin, jonne ajaa autolla alle 40 minuutissa.

Jokelan rautatieasema sijaitsee pääradan varrella, joten liikut junalla myös esimerkiksi Hämeenlinnaan tai Tampereelle todella sutjakasti. Helsinki-Vantaan lentokenttäkin on helposti tavoitettavissa, sillä sinne on vain 20 minuutin ajomatka. Ulkomaille matkustaminen käy siis sangen helposti aina niin halutessa.

Pääkaupunkiseudun tunnelmallisimmat miljööt löytyvät Tuusulasta

Se, mikä viehättää useimpia, ovat Tuusulan upeat ja pääkaupunkiseudulla hyvinkin ainutlaatuiset maisemat. Ne hakevatkin vertaistaan Helsingin läheisyydessä asustettaessa. Silmiä hivelevän kauniit näkymät, viehättävät pientaloalueet ja pitkän historiallisen taustan patinoimat kulttuurimiljööt ovat säilyneet hienosti näihin päiviin asti. Niitä höystävät joka suunnalla avautuvat maaseutumaisen idylliset maisemat, joista jokainen varmasti nauttii vuoden ympäri.

Tuusulassa lainehtii myös kaunis Tuusulanjärvi sekä kooltaan hieman pienempi Rusutjärvi, jotka kumpikin tarjoavat tuusulalaisille monipuolisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia aina luonnossa samoilusta kalastukseen ja retkiluisteluun asti. Myös Tuusulan taajama-alueilla on säilytetty lukuisia viihtyisiä puistoja ja panostettu huomattavassa määrin monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin. Antoisaan ulkoilmassa reippailuun tai ihan vain upeissa miljöissä fiilistelyyn on siis mitä parhaimmat edellytykset Tuusulassa asuessa.

Uudet asunnot Tuusulassa

Rakennamme Tuusulaan valoisia, puistomaisia asuinalueita ja moderneja kaupunkikoteja. T2H:n Tuusulan asunnot nousevatkin viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville asukkaille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös muihin Tuusulan lähialueilla sijaitseviin kohteisiimme, joista on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilskeeseen. Kurkkaa vaikkapa myytävät asunnot Nurmijärven Klaukkalassa, Vantaalla ja Järvenpäässä.