Myytävät asunnot Pirkkala


Pirkkala – vetovoimainen kunta Pyhäjärven rantamaisemissa

Pirkkala on Pyhäjärven rannassa sijaitseva Tampereen naapurikunta, josta on matkaa Tampereen keskustaan vain noin 10 kilometriä. Erinomaisten bussiyhteyksien ja kunnan ohi kulkevan valtatie 3:n lisäksi kunnassa sijaitsee myös Tampere-Pirkkalan lentokenttä.

Pirkkala on yksi Suomen vetovoimaisimmista kunnista, joka on viime aikoina ollut erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Pirkkalassa on useampia päiväkoteja, kouluja ja jopa lukio, sekä monipuolisia palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Myös kunnan yrityskanta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.

Tutustu tarkemmin Pirkkalaan ja ihastu upeisiin rantamaisemiin, monipuolisiin mahdollisuuksiin sekä yhteisölliseen tunnelmaan!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Soljanranta – järvimaisemia huippusijainnilla

Soljanranta on uusi asuinalue Pirkkalassa, Pyhäjärven rannassa. Alueen ilme on saanut inspiraationsa Amsterdamin vanhoista, värikkäistä kaupunkikerrostaloista. Kortteleiden lomassa vaihtelevat vehreät ja rauhalliset sisäpihat, aukiot ja puistot. Alue rajautuu metsässä kiemurteleviin lenkkipolkuihin ja Pyhäjärven kimalteleviin rantoihin.

Lyhyet välimatkat monipuolisiin palveluihin, sujuvat liikenneyhteydet, kaunis luonto sekä loistava sijainti Tampereen kupeessa antavat kaikki eväät hyvään asumiseen – ei siis mikään ihme, että Pirkkalassa kerrotaan asuvan Suomen onnellisimpia ihmisiä.

Soljanranta sijaitsee kävelymatkan päässä Pirkkalan keskusta-alueesta, jonka aktiivisena keskipisteenä on Suupantori kauppoineen, ravintoloineen ja muina palveluineen. Soljanrannan huippusijainnissa kaikki on lähellä: niin monipuoliset palvelut, Tampereen keskustan syke, toimiva julkinen liikenne, lentokenttä, läntisen kehätien liittymät kuin upeat pyöräilyreitit.

Soljanranta tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen, mutta myös yhteisöllisen ja monipuolisen asuinalueen kenelle tahansa, vauvasta vaariin. Tutustu ja ihastu!