fbpx

Myytävät asunnot Pere


Vilkas mutta vehreä

Pirkkalan Pere kehystää Pyhäjärven itäisimmän osan etelärantaa. Alue alkaa välittömästi Tampereen rajalta päättyen Pirkkalan puolella Nuolialaan ja Loukonlahteen. Järven läheisyys onkin kerännyt alueelle niin asutusta kuin teollisuutta, aina sahasta ja myllystä juoma- ja kenkätehtaisiin, jo vuosisatojen ajan.

Tänä päivänä Pere on yksi seudun suosituimmista asuinalueista, jonka ennen kartanovoittoinen maisema on täydentynyt viime vuosikymmenillä useilla rivi- ja kerrostaloilla. Alueella on kuitenkin yhä säilynyt upea järviluonto, joka tarjoaa vehreyttä ja virkistysmahdollisuuksia alueen asukkaille. Viime vuosina Pereellä onkin panostettu vapaa-ajan viihtyvyyteen ja suunnitteilla onkin esimerkiksi maayhteydellä saavutettavan Pereensaaren kehittäminen aktiiviseksi ja yhteisölliseksi virkistysalueeksi padel-kenttineen, puistoalueineen ja lenkkipolkuineen.

Pereen kyljessä sijaitseva Partola on puolestaan yksi alueen suurimpia palvelukeskittymiä, joka myöskin kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. 24/7 palvelevien supermarkettien lisäksi Partolan alueelta löytyy esimerkiksi kauppakeskus Veska, useita ravintoloita ja erikoisliikkeitä sekä kuntosali.

Palveluiden kehittymisen mukana ovat kehittyneet myös alueen liikenneyhteydet aina useista linja-autolinjoista suunnitteilla olevaan raitiotien jatkeeseen. Tampereen keskusta-alue on linja-autolla saavutettavissa alle puolessa tunnissa ja moni on valinnut kulkutavakseen pyöräilyn, kiitos Pyhäjärven ympäri Pereenkin läpi kulkevan pyöräilyreitin. Autolla liikenteeseen lähtiessä E12-valtatien liittymä on aivan nurkan takana, mikä vauhdittaa niin lyhyempiä kuin hieman pidempiäkin ajomatkoja merkittävästi.

Pereen ensiluokkainen sijainti yhdistettynä ainutlaatuisiin järvimaisemiin tekevät siitä halutun asuinalueen iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Lapsiperheille Pere tarjoaa turvallisen asuinympäristön, jossa päiväkodit, koulut ja muut arjen palvelut ovat lähellä.

Tutustu uusiin kohteisiimme Pereellä ja varaa omasi pian, sillä nämä viedään käsistä!