fbpx

Myytävät asunnot Soljanranta


Järvimaisemia huippusijainnilla

Soljanranta on uusi asuinalue Pirkkalassa, Pyhäjärven rannassa. Alueen ilme on saanut inspiraationsa Amsterdamin vanhoista, värikkäistä kaupunkikerrostaloista. Kortteleiden lomassa vaihtelevat vehreät ja rauhalliset sisäpihat, aukiot ja puistot. Alue rajautuu metsässä kiemurteleviin lenkkipolkuihin ja Pyhäjärven kimalteleviin rantoihin.

Lyhyet välimatkat monipuolisiin palveluihin, sujuvat liikenneyhteydet, kaunis luonto sekä loistava sijainti Tampereen kupeessa antavat kaikki eväät hyvään asumiseen – ei siis mikään ihme, että Pirkkalassa kerrotaan asuvan Suomen onnellisimpia ihmisiä.

Soljanranta sijaitsee kävelymatkan päässä Pirkkalan keskusta-alueesta, jonka aktiivisena keskipisteenä on Suupantori kauppoineen, ravintoloineen ja muina palveluineen. Soljanrannan huippusijainnissa kaikki on lähellä: niin monipuoliset palvelut, Tampereen keskustan syke, toimiva julkinen liikenne, lentokenttä, läntisen kehätien liittymät kuin upeat pyöräilyreitit.

Soljanranta tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen, mutta myös yhteisöllisen ja monipuolisen asuinalueen kenelle tahansa, vauvasta vaariin. Tutustu ja ihastu!