Myytävät asunnot Sipoo


Sipoo - hyväntuulista maaseutuelämää pääkaupunkiseudulla

Sipoon kunta toimii maaseudun ja saariston parhaat puolet yhdistävänä solmukohtana lähellä pääkaupunkiseudun vilskettä. Omaa rauhaa ja hyväntuulisen rentoa elämäntyyliä tarjoava Sipoo ei ole kuitenkaan mikään uinuva kunta, sillä alueelta löydät monipuoliset palvelut sekä harrastusmahdollisuukset räiskyväänkin vapaa-ajan viettoon.

Rauhallisempaan elämäntyyliin ja harrastamiseen Sipoossa kuuluvat mm. luontopoluilla ja rannoilla kulkeminen, golfin harrastaminen sekä kalastaminen. Nopeatempoisempaan menoon taas sopii loputtomilla heinäpelloilla ratsastaminen, seikkailut activity parkissa sekä kuuluisat RIB-vene ajelut. Ostoksia voit tehdä Sipoon keskustan tunnelmallisissa putiikeissa ja kulttuurielämyksiä kokea tapahtumaviikonlopuissa.

Ihanat kotimme Sipoossa kutsuvatkin sinut kokemaan luonnon, saariston ja aktiivisen maaseutuelämän täysin uudella tavalla!

 

Söderkulla tarjoaa modernia saaristolaiselämää

Reilun 3 000 asukkaan monipuolinen kasvukeskus Söderkulla sijaitsee Helsingin ja Porvoon puolivälissä. Vetovoimainen ja voimakkaasti kehittyvä asuinalue tarjoaa luonnonläheistä ja maaseutumaista elämäntyyliä, joka on varsinkin lapsiperheiden suosiossa. 

Söderkullan parhaisiin puoliin lukeutuvat niin vehreät metsät, kuvankauniit järvet kuin myös merellinen saaristo. Samalla tarjolla on kaikki modernin elämän edellyttämät julkiset palvelut, kuten päiväkoti, koulu, vapaa-aikakeskus sekä urheilupuisto. Hyvät kulkuyhteydet taas kuljettavat työmatkaajat ja vapaa-ajanviettäjät mihin tahansa pääkaupunkiseudulla.

Söderkullan uudiskohteemme toteuttavatkin unelmasi uudesta, ihanasta kodista lähellä vehreää luontoa ja monipuolisia palveluita!