fbpx

Myytävät asunnot Sipoo


Rentoa elämää pääkaupunkiseudun maaseutumaisemissa

Sipoon kunta asettuu osaksi eloisaa ja vireää pääkaupunkiseutua, tarjoten kuitenkin samalla rauhallisen ja viihtyisän asuinympäristön kaikille asukkailleen. Sipoossa on paljon mistä nauttia, sillä lukemattomat pääkaupunkiseudun aktiviteetit ovat lähellä, mutta silti luonnon helmaan, kauniin saariston rannoille ja verrattoman idyllisiin miljöisiin on aina lyhyt matka. Sipoo onkin upeasta luonnosta nauttivalle ja raittiissa ilmassa ulkoilusta innostuvalle todellinen unemien asuinpaikka.

Sujuvat kulkuyhteydet täydentävät Sipoossa asumisen helppoutta. Niiden myötä on helppo liikkua niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla joka puolelle pääkaupunkiseutua ja koko Suomea. Pienen etapin myötä Helsingin lukemattomat palvelut, harrastusmahdollisuudet ja aktiviteetit ovat aina käsillä, eikä tekeminen lopu kesken muuallakaan päin pääkaupunkiseutua.

Sipoo yhdistää luonnonläheisyyden ja urbaanin pääkaupunkiseudun

Sipoossa vietät täysipainoista ja rentoa elämää, nauttien sujuvasta arjesta ja kauniista luonnosta upeine maisemineen päivästä toiseen. Sipoo toimii poikkeuksellisen hienosti maaseudun ja saariston parhaat puolet yhdistävänä solmukohtana, rauhallisena alueena, joka on kuitenkin lähellä pääkaupunkiseudun vilskettä ja energistä elämänmenoa.

Omaa rauhaa ja hyväntuulisen rentoa elämäntyyliä tarjoava Sipoo ei ole kuitenkaan mikään uinuva kunta, sillä löydät alueelta monipuoliset palvelut sekä harrastusmahdollisuukset räiskyväänkin vapaa-ajan viettoon. Lähipalveluiden vivahteikas kattaus varmistaa sen, että arki sujuu mainiosti Sipoossa asuessa, elämäntilanteesta ja perhekoosta riippumatta.

Sipoo on vetovoimainen asuinpaikka

Monien veri vetää Sipoon suuntaan, mikä ei ole ihme. Onhan täällä upeat asuinympäristöt sekä paljon mielekästä tekemistä; nauttien luonnon helmassa upeista saaristomaisemista ja vehreistä metsistä. Sipoossa on lukuisia luontoarvoiltaan merkittäviä alueita, joista monet on suojeltu. Täältä löytää siis kosolti koskematonta luontoa, vaikka asutaankin aivan pääkaupungin läheisyydessä. Tämä onkin yksi merkittävä seikka, joka vaikuttaa olennaisesti Sipoon vetovoimaisuuteen.

Sipoossa on nautinnollista ottaa kaikki irti Helsingin hulinaa rauhallisemmasta elämäntyylistä. Täällä pystyy paneutumaan toden teolla luonnossa liikkumiseen, ulkoiluun ja monipuoliseen raittiissa ilmassa harrastamiseen, kuten esimerkiksi luontopoluilla ja rannoilla kulkemiseen, golfin pelaamiseen sekä kalastamiseen. Nopeatempoisempaan menoon taas sopivat loputtomilla, aavoilla heinäpelloilla ratsastaminen, seikkailut toimintapuistossa sekä kuuluisat RIB-veneajelut. Ostoksia pääsee tekemään Sipoon keskustan tunnelmallisissa putiikeissa ja kulttuurielämyksiä on luvassa lukuisissa erilaisissa tapahtumaviikonlopuissa.

Etsiessäsi itsellesi kotia pääkaupunkiseudulta paikasta, jossa on Helsingin elämänrytmiä rauhallisempi tahti, mutta silti iloista eläväisyyttä ja positiivista energiaa, on Sipoo sinulle oikea osoite. Pääkaupunkiseudulla asuu reilusti yli miljoona ihmistä, joten Sipoo tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet löytää kiinnostava työpaikka lähiseudulta, edetä urallasi ja tehdä elämästäsi juuri itsesi näköinen.

Uudet asunnot Sipoossa

T2H:n Sipoon asunnot rakennetaan viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville asukkaille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös muihin Sipoon lähialueilla sijaitseviin kohteisiimme, joista on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilskeeseen. Kurkkaa vaikkapa myytävät asunnot Vantaalla, Järvenpäässä ja Klaukkalassa.

Tutustu Sipoon asuinalueisiin

Söderkullassa nautit modernista saaristoelämästä

Tunnelmallinen, vehreä ja puistomainen Söderkullan asuinalue sijaitsee Sipoossa, Helsingin ja Porvoon puolivälissä. Reilun 3 000 asukkaan monipuolinen kasvukeskus on vetovoimainen ja voimakkaasti kehittyvä asuinalue, jossa on ihastuttavasti luonnonläheistä ja maaseutumaista elämäntyyliä. Tämä viehättää varsinkin lapsiperheitä, mutta kauniista miljööstä nauttivat muutkin – vuodenajasta riippumatta.

Söderkullassa on sujuvat kulkuyhteydet joka suuntaan ja alue tarjoaa mahtavat puitteet aktiiviseen elämään. Lähipalvelut ovat kattavia ja niiden avulla saa arjen sujumaan helposti. Tarjolla on kaikki modernin elämän edellyttämät julkiset palvelut, kuten päiväkoti, koulu, vapaa-aikakeskus sekä urheilupuisto sekä monipuolisesti erilaisia kauppoja.

Söderkulla tarjoaa sujuvan arjen lisäksi paljon mielekästä tekemistä vapaa-aikaan. Alueen parhaisiin puoliin lukeutuvat niin vehreinä levittäytyvät metsät, kauniit järvet kuin merellinen saaristo. Mahtavat ulkoilumaastot ja erittäin monipuoliset kuntoilumahdollisuudet tekevät luonnossa liikkumisesta nautinnollista ja muutkin harrastusmahdollisuudet ovat vireässä Söderkullassa monipuoliset.

Lue lisää Sipoon asuinalueista