fbpx

Uuden asunnon sisustus


Suunnittele kanssamme sinun näköisesi Ihana koti

Me T2H:lla suunnittelemme ja rakennamme sekä viihtyisää että toimivaa asumista – Ihania koteja. Meille on tärkeää, että tulet viihtymään uudessa kodissasi.

Olemme koonneet jokaiselle kohteellemme valmiita sisustusvaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit, kalusteet ja varusteet asuntosi myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista. Tutustu rauhassa vaihtoehtoihin ja valitse juuri sinulle parhaiten sopiva asunnon sisustus. Esittelemme kaikki asuntosi hintaan kuuluvat sisustusvaihtoehdot kohteen sisustusesitteessä, jonka löydät kohteen kotisivulta.

Näin teet uuden kotisi sisustusvalinnat

Kotisi lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa. Pyydämme sinua tutustumaan huolellisesti myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

Kun olet varannut asunnon ja allekirjoittanut kauppakirjan, saat linkin sisustusvalintalomakkeeseen. Esittelemme samalla sinulle myös muita perushintaan kuuluvia materiaaleja, kalusteita ja laitteita. Ilmoitamme sisustusvalintalomakkeessa tärkeät määräpäivät, joihin mennessä valinnat on tehtävä. Valinnat ja päivämäärät ovat sitovia. Mikäli valintoja ei ole tehty määräpäivään mennessä, T2H valitsee materiaalit, eikä myöhemmin esitettyjä toiveita voida enää toteuttaa.

Huomaathan, että rakentamisen aikana joidenkin materiaalien, koneiden tai laitteiden tyyppi voi rakentajasta riippumatta muuttua toiseksi, esimerkiksi uudemmaksi samantasoiseksi malliksi. Tästä ei aiheudu sinulle kustannuksia.

Mahdolliset lisä- ja muutostyöt

Halutessasi voit teettää uuteen asuntoosi lisä- ja muutostöitä rakentamisaikataulun niin salliessa. Jos haluat vakiovaihtoehdoista poikkeavia materiaaleja ja laitteita, voit kertoa niistä sisustusvalintalomakkeessa.

Ilmoitamme sisustusvalintalomakkeessa päivämäärän, johon mennessä sinun on esitettävä muutostoiveesi. T2H toteuttaa kaikki asuntosi mahdolliset lisä- ja muutostyöt. Et voi rakennusaikana itse hankkia ja asentaa materiaaleja, kalusteita ja varusteita, etkä teettää rakennustöitä muilla urakoitsijoilla turvallisuus- ja vastuukysymysten vuoksi.

Kun olemme saaneet muutostoiveesi, olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme yhdessä muutostoiveesi. Saat kirjallisen tarjouksen toivomistasi lisä- ja muutostöistä.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kaikissa materiaalivalinnoissa ja muutostöissä sinulle antaa lisätietoja oma T2H:n asiakasvastaavasi. Asiakasvastaavasi yhteystiedot saat kaupanteon yhteydessä.

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai asiasi muuten koskee tulevan kotisi sisustusvalintoja!

Inspiraatiota sisustukseen

Teetämme kohteistamme havainnekuvia ja stailaamme jokaiselle kohteelle vähintään yhden esittelyasunnon. Havainnekuvat löydät kohteiden sivuilta ja kohde-esitteistä.