Myytävät asunnot Tampere


Tampere – kaupunki kahden järven välissä

Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki, joka on tunnettu punatiilisistä rakennuksistaan, kuohuvasta koskestaan ja jylhästä harjumaisemastaan.

Jatkuvasti kehittyvä Tampere lähiseutuineen tarjoilee sulavassa sovussa niin aktiivista kaupunkielämää kuin myös luonnon rauhaa. Kaupungin moderni ja alati vahvistuva yritysmaailma avaa mielenkiintoisia työllistymismahdollisuuksia ja kolmen korkeakoulun muodostama Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa monipuolisia opiskeluvaihtoehtoja.

Rakennamme Tampereelle valoisia ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat sekä loistavien kulkuyhteyksien varrella että lähellä luontoa. Tutustu myytäviin asuntoihimme Tampereella ja löydä oma, ihana kotisi!

Härmälänranta – kasvava kaupunginosa järvenrantamaisemissa

Härmälä on idyllinen asuinalue Tampereen ja Pirkkalan rajalla, Pyhäjärven rannalla. Härmälänranta henkii aivan omanlaistaan historiaa, joka vie ylös korkeuksiin: Valmetinkadun Sisunaukiolla sijaitsivat 1900-luvun alkupuolella valtion lentokonetehdas sekä Tampere-Härmälän kansainvälinen lentoasema. Alueen ilmailuun liittyvästä historiasta ovat kummunneet myös monet Härmälänrannan kadunnimet.

Tänä päivänä Härmälänranta on aktiivinen, kasvava ja kehittyvä asuinympäristö. Vehreitä järvenrantamaisemia täydentävät monipuolinen palvelukattaus sekä erinomaiset kulkuyhteydet. Asuinalueen sydämestä löydät viihtyisän lähikaupan ja asukkaiden yhteisen olohuoneen, kortteliravintola Härlemin.

Kävelyetäisyydellä, Pirkkalan rajan toisella puolen sijaitsee myös Partolan yltäkylläinen palvelukeskittymä. Partolasta löydät muun maussa kauppakeskus Veskan, ympäri vuorokauden palvelevat supermarketit, erikoisliikkeitä, sekä kahviloita ja ravintoloita.

Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta palvelutarjonta laajenee entisestään. Muutaman sadan metrin päästä hyppäät helposti busseihin, jotka kuljettavat sinut vain 10 minuutissa Tampereen keskustaan sekä muun muassa terveyspalveluiden, kauppakeskusten ja korkeakoulujen äärelle. Onpa Härmälänrannasta suora linja-autoyhteys myös esimerkiksi Ikeaan, Hervantaan, naapurikuntiin sekä Pyynikin ja Pispalan upeisiin kulttuurimaisemiin.

Linja-autojen lisäksi Tampereen raitiovaunulinjaa kaavaillaan tulevaisuudessa jatkuvaksi Härmälän läpi Pirkkalaan saakka. Mikäli kuljet omalla autolla, hurautat silläkin sujuvasti vain muutamassa minuutissa valtatie E12:n liittymään sekä noin 10 minuutissa Tampereen keskustaan.

Vapaa-ajallasi saat nauttia vehreistä lenkkipoluista Pyhäjärven rantamaisemissa. Partolan palvelukeskittymästä löydät myös kuntosalin ja liikuntakeskuksen. Myös eloisa Tampereen messu- ja urheilukeskus sijaitsee alle kahden kilometrin päässä.

Härmälänranta tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen asuinympäristön sekä idyllistä kylätunnelmaa – kuitenkin monipuolisen palvelukattauksen ja sujuvien kulkuyhteyksien äärellä.

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Amuri – vehreitä puistomaisemia ydinkeskustan kupeessa

Amuri on ilman epäilystä Tamperetta parhaimmillaan. Sympaattinen Amurin alue on alunperin koostunut 1860-luvulla rakentuneista puutalokortteleista, joista on vielä tänä päivänäkin tarjolla pieni maistiainen alueen keskellä sijaitsevassa museokorttelissa – josta nykyään löytyy myös yksi kaupungin kehutuimmista kahviloista, tunnelmallinen Amurin Helmi. Sittemmin puutalot ovat vaihtunut kerrostaloihin, mutta entisaikojen lämminhenkinen ja yhteisöllinen tunnelma on yhä aistittavissa talojen kivijalkojen pienissä putiikeissa, ravintoloissa ja korttelin lähikaupoissa.

Amurin länsi- ja eteläpuolta kehystää vehreä Pyynikki, jonka suojellut kangasmetsät ja harjumaisemat tarjoavat henkeäsalpaavan upeita lenkkipolkuja. Pohjoiseen tallustaessa ensimmäisenä vastassa on Näsijärven rannassa sijaitsevat Mustalahden satama-alue terassiravintoloineen, legendaarinen huvipuisto Särkänniemi sekä Onkiniemen virkistysalue. Idässä alue puolestaan rajautuu Tampereen vilkkaaseen ydinkeskustaan ja historialliseen Finlaysonin tehdasalueeseen.

Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Amuri on vehreä ja rauhallinen asuinalue, jossa viihtyvät siellä myös lapsiperheet: lähistöltä löytyy useampia päiväkoteja ja kouluja, mukaan lukien Tampereen kansainvälinen koulu. Alueella on useampia puistoja, joissa on tilaa rentoutua, leikkiä ja liikkua. Amurissa sijaitsevat myös kaupungin pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo ja Pyynikin uimahalli.

Jos siis haaveilet aktiivisesta kaupunkielämästä, mutta haluat samalla nauttia vehreistä puistomaisemista ja seesteisestä tunnelmasta, tutustu Amurin Ihaniin koteihin!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Annala – monipuolinen asuinalue luonnonrauhasta nauttivalle

Annala on Kaukajärven kupeessa sijaitseva kodikas asuinalue Tampereen itäpuolella, josta hurautat linja-autolla Tampereen keskustaan alle puolessa tunnissa.

Annalan lukuisat puistot yhdessä Kaukajärven vehreään ympäristöön tekevät kaupunginosasta viihtyisän ja rauhallisen asuinalueen, joka on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Järven ympäri kiertävät lenkkipolut antavat mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta pitkän päivän jälkeen ja alueen puistoissa riittää tilaa liikkua sekä leikkiä.

Annalan Ihanat kodit rakentuvat aivan alueen ytimeen: kävelyetäisyydellä sijaitsevat niin päiväkoti, alakoulu kuin ruokakaupat. Alle kahden kilometrin etäisyydeltä löytyy myös Kaukajärven palvelukeskittymä, josta löydät mm. terveysaseman, apteekin, postipalvelut, ravintoloita ja suuremmat päivittäistavarakaupat. Jos alueen palvelutarjonta ei yksin riitä, muutaman kilometrin päässä sijaitsee myös Hervannan kaupunginosa ja sen kauppakeskus Duo, jonne on suora linja-autoyhteys aivan kotisi nurkalta.

Mainiot lähipalvelut, sujuvat kulkuyhteydet ja monipuolinen luonto tekevät arjesta sujuvaa mutta rauhallista. Tutustu idylliseen Annalaan ja löydä oma, Ihana kotisi!


Vuores – pikkukaupunki luonnon kainalossa

Vuores on kuin oma pieni kaupunkinsa, joka sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Metsien syleilyssä lepäävä Vuores yhdistyy Tampereen kaupunkialueeseen yli 300 metriä pitkällä Särkijärven sillalla.

Luonnonläheisestä ja rauhallisesta tunnelmastaan huolimatta Vuoreksesta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulu, päiväkoti, ruokakauppoja, hius- ja kauneussalonkeja sekä ravintoloita ja kahviloita.

Vuoreksessa panostetaan myös monipuolisiin leikki- ja liikuntamahdollisuuksiin; upeiden puistoalueiden ja ulkoilureittien lisäksi kaupunginosasta löytyy myös esimerkiksi leikkipuistoja, urheilukenttiä ja koirapuisto.

Vuores sopii loistavasti asuinalueeksi niin lapsiperheille, pikkukaupungin tunnelmasta nauttiville kuin intohimoisille ulkoilijoillekin.