Myytävät asunnot Tampere


Tampere – kaupunki kahden järven välissä

Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki, joka on tunnettu punatiilisistä rakennuksistaan, kuohuvasta koskestaan ja jylhästä harjumaisemastaan.

Jatkuvasti kehittyvä Tampere lähiseutuineen tarjoilee sulavassa sovussa niin aktiivista kaupunkielämää kuin myös luonnon rauhaa. Kaupungin moderni ja alati vahvistuva yritysmaailma avaa mielenkiintoisia työllistymismahdollisuuksia ja kolmen korkeakoulun muodostama Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa monipuolisia opiskeluvaihtoehtoja.

Rakennamme Tampereelle valoisia ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat sekä loistavien kulkuyhteyksien varrella että lähellä luontoa. Tutustu myytäviin asuntoihimme Tampereella ja löydä oma, ihana kotisi!

Annala – monipuolinen asuinalue luonnonrauhasta nauttivalle

Annalassa viihdytään – onhan se kodikas asuinalue Tampereen itäpuolella vain noin 10 kilometrin päässä Tampereen keskustasta.

Kaukajärven kupeessa sijaitsevaan Annalaan on ilo rakentaa uusia Ihania koteja, koska täältä löytyvät kävelyetäisyydeltä kaupat, päiväkodit ja koulut sekä muut lähipalvelut. Ja mitä et löydä kotikulmilta, saat helposti Hervannasta ja Tampereen keskustasta. Annalasta pääset vaivattomasti töihin, opiskelemaan ja harrastuksiin.

Annala on myös vehreä. Vanha puisto, Solkimäenpuisto, Karosenpuisto – ne kaikki ovat lähellä tulevaa kotiasi. Kaukajärvi ja sen ympäristö tarjoavat upeat mahdollisuudet ulkoilla ja nauttia luonnosta. Mainiot lähipalvelut, sujuvat kulkuyhteydet ja monipuolinen luonto tekevät Annalasta ihastuttavan paikan asua!


Vuores – pikkukaupunki luonnon kainalossa

Vuores on kuin oma pieni kaupunkinsa, joka sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Metsien syleilyssä lepäävä Vuores yhdistyy Tampereen kaupunkialueeseen yli 300 metriä pitkällä Särkijärven sillalla.

Luonnonläheisestä ja rauhallisesta tunnelmastaan huolimatta Vuoreksesta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulu, päiväkoti, ruokakauppoja, hius- ja kauneussalonkeja sekä ravintoloita ja kahviloita. Vuoreksessa panostetaan myös monipuolisiin leikki- ja liikuntamahdollisuuksiin; upeiden puistoalueiden ja ulkoilureittien lisäksi kaupunginosasta löytyy myös esimerkiksi leikkipuistoja, urheilukenttiä ja koirapuisto.

Vuores sopii loistavasti asuinalueeksi niin lapsiperheille, pikkukaupungin tunnelmasta nauttiville kuin intohimoisille ulkoilijoillekin.