fbpx

Myytävät asunnot Annala


Monipuolinen asuinalue luonnonrauhasta nauttivalle

Annala on Kaukajärven kupeessa sijaitseva kodikas asuinalue Tampereen itäpuolella, josta hurautat linja-autolla Tampereen keskustaan alle puolessa tunnissa.

Annalan lukuisat puistot yhdessä Kaukajärven vehreään ympäristöön tekevät kaupunginosasta viihtyisän ja rauhallisen asuinalueen, joka on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Järven ympäri kiertävät lenkkipolut antavat mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta pitkän päivän jälkeen ja alueen puistoissa riittää tilaa liikkua sekä leikkiä.

Annalan Ihanat kodit rakentuvat aivan alueen ytimeen: kävelyetäisyydellä sijaitsevat niin päiväkoti, alakoulu kuin ruokakaupat. Alle kahden kilometrin etäisyydeltä löytyy myös Kaukajärven palvelukeskittymä, josta löydät mm. terveysaseman, apteekin, postipalvelut, ravintoloita ja suuremmat päivittäistavarakaupat. Jos alueen palvelutarjonta ei yksin riitä, muutaman kilometrin päässä sijaitsee myös Hervannan kaupunginosa ja sen kauppakeskus Duo, jonne on suora linja-autoyhteys aivan kotisi nurkalta.

Mainiot lähipalvelut, sujuvat kulkuyhteydet ja monipuolinen luonto tekevät arjesta sujuvaa mutta rauhallista. Tutustu idylliseen Annalaan ja löydä oma, Ihana kotisi!