fbpx

Myytävät asunnot Härmälänranta


Kasvava kaupunginosa järvenrantamaisemissa

Härmälä on idyllinen asuinalue Tampereen ja Pirkkalan rajalla, Pyhäjärven rannalla. Härmälänranta henkii aivan omanlaistaan historiaa, joka vie ylös korkeuksiin: Valmetinkadun Sisunaukiolla sijaitsivat 1900-luvun alkupuolella valtion lentokonetehdas sekä Tampere-Härmälän kansainvälinen lentoasema. Alueen ilmailuun liittyvästä historiasta ovat kummunneet myös monet Härmälänrannan kadunnimet.

Tänä päivänä Härmälänranta on aktiivinen, kasvava ja kehittyvä asuinympäristö. Vehreitä järvenrantamaisemia täydentävät monipuolinen palvelukattaus sekä erinomaiset kulkuyhteydet. Asuinalueen sydämestä löydät viihtyisän lähikaupan ja asukkaiden yhteisen olohuoneen, kortteliravintola Härlemin.

Kävelyetäisyydellä, Pirkkalan rajan toisella puolen sijaitsee myös Partolan yltäkylläinen palvelukeskittymä. Partolasta löydät muun maussa kauppakeskus Veskan, ympäri vuorokauden palvelevat supermarketit, erikoisliikkeitä, sekä kahviloita ja ravintoloita.

Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta palvelutarjonta laajenee entisestään. Muutaman sadan metrin päästä hyppäät helposti busseihin, jotka kuljettavat sinut vain 10 minuutissa Tampereen keskustaan sekä muun muassa terveyspalveluiden, kauppakeskusten ja korkeakoulujen äärelle. Onpa Härmälänrannasta suora linja-autoyhteys myös esimerkiksi Ikeaan, Hervantaan, naapurikuntiin sekä Pyynikin ja Pispalan upeisiin kulttuurimaisemiin.

Linja-autojen lisäksi Tampereen raitiovaunulinjaa kaavaillaan tulevaisuudessa jatkuvaksi Härmälän läpi Pirkkalaan saakka. Mikäli kuljet omalla autolla, hurautat silläkin sujuvasti vain muutamassa minuutissa valtatie E12:n liittymään sekä noin 10 minuutissa Tampereen keskustaan.

Vapaa-ajallasi saat nauttia vehreistä lenkkipoluista Pyhäjärven rantamaisemissa. Partolan palvelukeskittymästä löydät myös kuntosalin ja liikuntakeskuksen. Myös eloisa Tampereen messu- ja urheilukeskus sijaitsee alle kahden kilometrin päässä.

Härmälänranta tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen asuinympäristön sekä idyllistä kylätunnelmaa – kuitenkin monipuolisen palvelukattauksen ja sujuvien kulkuyhteyksien äärellä.