fbpx

Myytävät asunnot Perkkoonpuisto


Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Tampereen Multisillan Perkkoonpuisto – rauhallinen asuinalue keskustan lähellä

Tampereen keskustan eteläpuolella on rauhallinen Multisillassa sijaitseva Perkkoonpuiston asuinalue, jossa on elämää ja palveluita. Tampereen vilkas keskusta kaikkine menoineen ja palveluineen on vain 10 minuutin päässä omalla autolla, vartin päässä julkisilla. 

Perkkoonpuistossa on paljon palveluita arkeen ja vapaa-aikaan, myös lapsiperheille. Ruokakaupat, erikoisliikkeitä sekä esimerkiksi kirjasto ovat pienen kävely- ja pyöräilymatkan päässä, ja naapurustossa on myös päiväkoteja ja kouluja. Lakalahdessa pienen matkana päässä on vielä lisää palveluja, mm. K-Rauta, IKEA ja Lidl. 

Multisillan nuorisokeskus Suklis on rakennettu vanhaan suklaatehtaaseen. Siellä voi vaikka pelata lautapelejä, jutella nuorisonohjaajien kanssa, tehdä läksyjä, kuunnella musiikkia, piirtää, askarrella tai vain hengailla. Lisäksi Sukliksessa järjestetään mm. graffitipajoja.

Multisillan läheisyydessä on paljon järviä ja lampia – yhteensä puolisen tusinaa parin kilometrin säteellä. Kauniissa järvimaisemissa on paljon lenkkipolkuja ja muita liikuntamahdollisuuksia, eikä uimarantakaan ole kaukana. 

Myös puistoja on paljon Multisillan lähialueilla. Niissä harrastat erilaista liikuntaa, tulet piknikille tai leikkimään lasten kanssa. Vuoreksen liikuntapuistossa on mm. jalkapallokenttä ja pumptrack-rata, ja sinne suunnitellaan vielä lisää liikuntapaikkoja. 

Lue lisää Multisillasta ja Perkkoonpuistosta »