fbpx

Myytävät asunnot Vantaa


Pääkaupunkiseudun keskellä ja lähellä lentokenttää

Vantaa on keskellä kaikkea, levittäytyyhän vireä ja toiminnantäyteinen metropolialue kaupungin ympärillä. Koko Uusimaa ja eteläinen Suomi ovat helposti tavoitettavissa Vantaalla asuessa erinomaisen sijainnin sekä verrattoman sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta. Raideliikenne ja linja-autoyhteydet ovat loistavat ja omalla autolla on helppo liikkua joka suuntaan hyvin vetävien valtateiden sekä kehäteiden ansiosta. Myös Helsingin keskustaan on vaivatonta kulkea. Helsinki-Vantaan lentokenttäkin on helposti tavoitettavissa, joten ulkomaille lennähtäminen käy niin halutessa sangen sukkelaan.

Vantaa on asuinpaikka, josta on aina helppo päästä liikkeelle, mutta siellä myös viihtyy mainiosti – tarjoaahan se monipuolisesti tekemistä niin työn kuin vapaa-ajan osalta.

Vantaa on moneen makuun

Vantaalla on erittäin kattavasti palveluita, sekä harrastusmahdollisuuksia ja ylenpalttisesti lähiluontoa. Vehreissä maisemissa on ilo käyskennellä, liikkua ja kuntoilla vuodenajasta riippumatta. Vantaan etuna ovat myös sangen moninaiset asuinalueet, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Esimerkiksi Vantaan yhtenä ehdottomana keskuksena tunnettu Tikkurila on olemukseltaan hyvinkin kaupunkimainen ja monet muut seudut taas sangen rauhallisia, pientalovaltaisia ja idyllisen viihtyisiä.

Nopeasti kasvavana, eloisana ja kulttuurintäyteisenä kaupunkina Vantaalla, toimii tällä hetkellä yli 10 000 yritystä. Täällä on tarjolla monipuolisesti palveluita, aktiviteetteja ja liikuntamahdollisuuksia kaikille, iästä tai kiinnostuksen kohteista riippumatta. Nopeasta kehittymisestään ja modernista kaupunkiympäristöstään huolimatta Vantaa tarjoaa myös luonnon rauhaa lukuisilla puistoalueillaan, lenkkipoluillaan ja rauhoitetuilla luonnonsuojelualueillaan.

Vantaalla on kaikki, mitä kaipaat

Vantaalla riittää energiaa, palveluita ja elämää; lukuisia suuria kauppakeskuksia, joista ei puutu palveluita sekä monenlaisia ravintoloita ja kauppoja joka makuun. Erinomaisen palvelukattauksen lisäksi Vantaalla on yllin kyllin kulttuuria, tapahtumia, musiikkia ja muita mieluisia aktiviteetteja.

Pääkaupunkiseudun tekemisen meininki ja rauhalliset miljööt yhdistyvät hienosti Vantaalla. Tänne on helppo asettua, oli elämäntilanne tai perheen pääluku sitten mikä tahansa. Vantaalla on myös paljon työmahdollisuuksia, minkä ansiosta kodin, työpaikan, työmatkojen ja kaiken arjen toimivuuden yhdistäminen onnistuu helposti.

Uudet asunnot Vantaalla

Rakennamme Vantaalle valoisia, puistomaisia asuinalueita ja moderneja kaupunkikoteja. T2H:n Vantaan asunnot nousevatkin viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville asukkaille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös muihin Vantaan lähialueilla sijaitseviin kohteisiimme, joista on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilskeeseen. Kurkkaa vaikkapa myytävät asunnot Sipoossa, Järvenpäässä ja Klaukkalassa.

Tutustu Vantaan asuinalueisiin

Vapaala – vireä ja luonnonläheinen alue

Vantaan Vapaalassa on erinomaiset lähipalvelut ja liikenneyhteydet. Se asettuu Myyrmäen lähelle, ja siksi sen palvelut ovat niin kattavia. Yhteydet ovat joka suuntaan sujuvia ja liikkuminen niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin päin Suomea onnistuu vaivatta. Vapaalassa on helppo viihtyä, sillä alueella yhdistyy hienosti rauhallinen, luonnonläheinen ja pientalovaltainen miljöö mahdollisuuteen viettää toiminnantäyteistä elämää. Aktiivisesta elämäntyylistä nauttivat kotiutuvatkin mainiosti Vapaalaan, sillä siellä riittää liikunnallista tekemistä, ja erinomaiset kulkuyhteydet Helsingin keskustaan takaavat, että kattava aktiviteettien kirjo on aina helposti tavoitettavissa.

Arvostettu ja rauhallinen Hiekkaharju

Vantaan Hiekkaharju on haluttu, omakotitalovaltainen ja viehättävä alue Tikkurilan kupeessa. Yhteydet ovat joka suuntaan sujuvia ja lähipalvelut monipuolisia. Alue sopii moneen makuun, sillä se yhdistää hienosti rauhallisen asuinympäristön mahdollisuuteen viettää aktiivista ja tapahtumantäyteistä elämää. Hiekkaharjut kauniit kadut ja puistot kannustavat ulkoiluun sekä kävely- tai pyöräilylenkkeihin.

Erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta liikkuminen on sujuvaa vaikkapa Helsingin keskustaan, joka tarjoaa lukemattoman määrän palveluita ja aktiviteetteja. Junamatka pääkaupungin ytimeen käy ripeästi – alle puolessa tunnissa.

Hakunilassa riittää urbaaniutta ja luontomaisemia

Hakunila tarjoilee Itä-Vantaan monipuolisimman palvelukattauksen. Alue tunnetaan myös vahvasta luonnonläheisyydestään, jota asukkaat arvostavat suuresti. Vantaan itäisellä suuralueella sijaitsevaa Hakunilaa rajaavat lännessä Lahdenväylä, etelässä Helsinki sekä idässä ja pohjoisessa Sipoo.

Alueesta on muodostumassa loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden ansiosta yksi Vantaan vetovoimaisimmista keskuksista. Erinomaiset kulkuyhteydet helpottavatkin arkea: liityt Kehä III:lle parissa minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle ajat reilussa vartissa. Lähiliikenteen bussilla kuljet sujuvasti Helsingin keskustaan ja omalla autolla ajat pääkaupungin ytimeen vain puolessa tunnissa. Alueelle on tulossa myös Vantaa raitiotie, joka parantaa kulkuyhteyksiä entisestään.

Koivuhaka on keskellä kaikkea

Uusi ja eloisa Vantaan Koivuhaan asuinalue sijoittuu Vantaan keskelle. Se rajautuu lännessä Tuusulanväylään ja sen toisella puolella sijaitsevaan Aviapoliksen alueeseen, etelässä Kehä III:n ja Keravanjokeen sekä idässä Tikkurilan palvelukeskittymään. Alueen itä- ja pohjoispuolta kehystää Tikkurilan vehreä keskuspuisto.

Koivuhaan liikenneyhteydet ovat huippuluokkaa ja kaikki tarvittavat arjen palvelut löytyvät läheltä. Alueen palvelukattausta täydentävät muun muassa Tikkurilan palvelukeskittymä sekä kauppakeskus Jumbo ja sen yhteydessä sijaitseva viihdekeskus Flamingo. Päiväkodit ja koulut ovat kävelymatkan päässä, kuten myös vehreät luontomaisemat.

Aviapolis on kansainvälinen lentokenttäkaupunki

Pääkaupunkiseudun ja Vantaan keskelle asettuva kansainvälinen lentokenttäkaupunki tarjoaa hyvät yhteydet joka suuntaan, niin kotimaahan kuin ulkomaille. Tulevaisuudessa Aviapoliksesta rakentuu todella virikkeellinen, urbaani miljöö, sillä asukasluvun suunnitellaan nousevan 50 000 hengellä.

Palveluita on tarjolla reilusti, sillä Jumbon kauppakeskus sijaitsee vieressä ja Tammiston alueen monimuotoinen kauppakeskittymä on vain pienen matkan päässä. Alue kehittyy koko ajan ja sinne rakentuva Avia City -kortteli tarjoaa asukkailleen upeat puitteet yhdistää kaupunkilainen elämäntyyli luonnonläheisyyteen kävelykaupunkimaisessa ympäristössä.

Myyrmäessä on kattavat palvelut ja sujuvat kulkuyhteydet

Myyrmäki sijaitsee Vantaalla, keskeisellä paikalla pääkaupunkiseutua, mutta siellä on kuitenkin pikkukaupunkimainen tunnelma ja asukkaille on tarjolla niin luonnonläheisyyttä kuin erinomaisia lähipalveluita ja kattavia kulkuyhteyksiä.

Hyvien yhteyksien ansiosta Helsingin ydinkeskustan palvelukattaus ja aktiviteetit ovat aina helposti tavoitettavissa. Myyrmäki sopii moneen makuun, sillä se yhdistää hienosti rauhallisen asuinympäristön mahdollisuuteen viettää aktiivista ja tapahtumantäyteistä elämää.

Martinlaakso on eloisa palvelukeskus Länsi-Vantaalla

Martinlaakson monipuolinen palvelukattaus tekee arjesta sujuvaa ja vapaa-ajasta mieluisaa. Asiointi sujuu Martinlaakson ostarilla, läheisessä kauppakeskus Myyrmannissa sekä kaupunginosan omalla terveysasemalla. Parin kilometrin säteeltä löytyvät päiväkodit ja koulut aina lukioon ja ammattioppilaitoksiin saakka. Martinlaaksossa riittää tekemistä ja aktiviteetteja niin kulttuurin kuin urheilun ystäville. Myös ulkoilulle ja liikunnalle on erinomaiset puitteet Martinlaakson vehreissä puistoissa.

Alueelta liikkuu sujuvasti ympäri pääkaupunkiseutua ja tarvittaessa minne vain Suomeen. Martinlaakson rautatieasemalta pääsee Helsinkiin alle 25 minuutissa tai lentokentälle noin 20 minuutissa, eikä E12-tien liittymään aja montaa minuuttia.

Kivistö tarjoaa kaupunkielämää ja kaunista lähiluontoa

Kivistö kehittyy nopeasti ja siitä on rakentumassa täyden palvelun kaupunkikeskus, jossa cityelämä yhdistyy vehreään ympäristöön ja rauhalliseen asumiseen. Kaikki palvelut sijaitsevatkin kätevästi kävelymatkan päässä. Aktiivisen kaupunkielämän lisäksi luonto on lähellä, sillä Kivistössä on säilytetty useita viihtyisiä viher- ja puistoalueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia liikkua ja ulkoilla.

Kulkuyhteydet ovat sujuvia ja Kivistöstä liikkuu näppärästi omalla autolla sekä linja-autolla tai lähijunalla niin Helsingin keskustaan, lentoasemalle kuin mihin tahansa pääkaupunkiseudulla – tai halutessaan myös muualle päin Suomea.

Rekolanmäki on vetovoimainen ja luonnonläheinen

Rekolanmäki on osa Koivukylän suuraluetta Itä-Vantaan keskellä. Idyllinen alue on vehreä ja täällä on läsnä ihastuttavan yhteisöllinen, ainutkertainen kylätunnelma.

Rauhallinen asuinympäristö yhdistyy erinomaisiin liikenneyhteyksiin ja monipuolisiin palveluihin. Alueelta löytyvät niin päiväkodit, koulut, päivittäistavarakaupat kuin huoltoasemat, sekä Peijaksen sairaala, jonne kävelet kotoasi alle vartissa. Rekolan rautatieasemalta kulkee 10 minuutin välein junia, jotka vievät Helsingin päärautatieasemalle alle puolessa tunnissa. Rekolanmäessä on myös ihastuttavia ulkoilualueita kauniin luonnon helmassa, sekä kosolti liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia.

Ylästön Tolkinkylä tarjoaa maalaismaisemia ja rentoa elämää

Vantaan Ylästössä sijaitseva idyllinen Tolkinkylä hemmottelee asukkaitaan avarilla peltomaisemilla, aivan Vantaanjoen rannan tuntumassa. Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä ja kuljet sujuvasti niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä aina Helsingin keskustaan saakka.

Tolkinkylän alue on suosittu lapsiperheiden keskuudessa, sillä täällä päiväkodit, koulut, leikkikentät, ruokakaupat sekä monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä. Myös kauppakeskus Jumbo monipuolisine palveluineen sijaitsee alle kolmen kilometrin etäisyydellä.