fbpx

Myytävät asunnot Vantaa


Vantaa – lentokenttäkaupunki metropolialueella

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee pääkaupunkimme Helsingin pohjoispuolella. Vantaan suurimpia vahvuuksia ovat sen monipuoliset kulkuyhteydet: suurimmat valtatiet Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään kulkevat Vantaan kupeesta, julkinen liikenne toimii erinomaisesti niin Helsinkiin päin kuin muuallekin Suomeen ja mikä parasta – Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain kivenheiton päässä!

Vantaa on nopeasti kasvava, eloisa ja kulttuuririkas kaupunki, jossa toimii tällä hetkellä yli 10 000 yritystä. Vantaalta löytyvät monipuoliset palvelut, aktiviteetit ja liikuntamahdollisuudet kaikille iästä tai kiinnostuksen kohteista riippumatta. Nopeasta kehittymisestään ja modernista kaupunkiympäristöstään huolimatta Vantaa tarjoaa myös luonnon rauhaa lukuisilla puistoalueillaan, lenkkipoluillaan ja rauhoitetuilla luonnonsuojelualueillaan.

Rakennamme Vantaalle valoisia puistomaisia asuinalueita ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella ja palveluiden lähellä. Tutustu myytäviin asuntoihimme Vantaalla ja löydä oma, Ihana kotisi!