Myytävät asunnot Vantaa


Vantaa – lentokenttäkaupunki metropolialueella

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee pääkaupunkimme Helsingin pohjoispuolella. Vantaan suurimpia vahvuuksia ovat sen monipuoliset kulkuyhteydet: suurimmat valtatiet Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään kulkevat Vantaan kupeesta, julkinen liikenne toimii erinomaisesti niin Helsinkiin päin kuin muuallekin Suomeen ja mikä parasta – Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain kivenheiton päässä!

Vantaa on nopeasti kasvava, monikulttuurinen kaupunki, jossa toimii tällä hetkellä yli 10 000 yritystä. Vantaalta löytyvät monipuoliset palvelut, aktiviteetit ja liikuntamahdollisuudet kaikille vauvasta vaariin. Nopeasta kehittymisestään ja modernista kaupunkiympäristöstään huolimatta Vantaa tarjoaa myös luonnon rauhaa lukuisilla puistoalueillaan, lenkkipoluillaan ja rauhoitetuilla luonnonsuojelualueillaan.

Rakennamme Vantaalle valoisia puistomaisia asuinalueita ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella ja palveluiden lähellä. Tutustu myytäviin asuntoihimme Vantaalla ja löydä oma, Ihana kotisi!

Martinlaakso – Länsi-Vantaan eloisa palvelukeskus

Länsi-Vantaalta löydät Martinlaakson: Myyrmäen suuralueen eloisan kaupunginosan, jossa et varmasti ehdi tylsistymään. Martinlaakso on alkujaan 50-luvulla rakentunut metsäinen omakotialue, mutta tänä päivänä se on kehittynyt urbaaniksi palvelukeskukseksi, jossa viihdytään vauvasta vaariin.

Vaikka palveluiden perässä ei Martinlaaksosta tarvitsekaan poistua, kuljet tarvittaessa Martinlaaksosta helposti ympäri pääkaupunkiseutua tai vaikka ympäri Suomen: Martinlaakson rautatieasemalta pääset Helsinkiin alle 25 minuutissa tai lentokentälle noin 20 minuutissa, eikä E12-tien liittymään aja montaa minuuttia.

Martinlaakson monipuolinen palvelukattaus tekee arjesta sujuvaa ja vapaa-ajasta mieluisaa. Arkiset asioinnit hoituvat helposti Martinlaakson ostarilla, läheisessä kauppakeskus Myyrmannissa sekä kaupunginosan omalla terveysasemalla. Lapsiperheiden arkea helpottaa myös se, että parin kilometrin säteeltä löytyvät päiväkodit ja koulut aina lukioon ja ammattioppilaitoksiin saakka.

Martinlaakso ihastuttaa erityisesti aktiivisesta vapaa-ajanvietosta nauttivia, sillä kaupunginosa tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin kulttuurin kuin urheilun ystäville. Kulttuuritalo Martinus on Länsi-Vantaan kulttuurin keskus, jossa voit nauttia konserteista, tanssi- ja teatterinäytöksistä sekä monipuolista tapahtumista. Martinlaakson liikuntapuistosta löydät monipuolisen urheiluareenan sekä skeittirampit, pesäpallokentän ja talvisin myös ulkojäät.

Martinlaaksoa kehystää myös kaksi vehreää puistoa. Jokiuomanpuistossa treenaat raikkaassa ulkoilmassa uudella lähiliikunta-alueella, tapaat uusia tuttavuuksia koirapuistossa tai haastat ystäväsi minigolfturnaukseen. Viherpuistossa voit pallopelien lisäksi myös nauttia hetken luonnon rauhasta.

Haluatko sinäkin elää aktiivista, sujuvaa arkea yhteisöllisessä ilmapiirissä? Tutustu Martinlaakson uudiskohteisiin ja löydä oma, Ihana koti sinulle ja perheellesi!


Ylästön Tolkinkylä – rauhallista elämää maalaismaisemissa

Vantaan Ylästössä sijaitseva idyllinen Tolkinkylä sijaitsee avarissa peltomaisemissa, Vantaanjoen rannan tuntumassa. Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä ja alueelta kuljet sujuvasti niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan saakka.

Tolkinkylä on yksi Vantaanjoen varren keskiaikaisista kylistä, josta varhaisin maininta on löydetty jo 1400-luvulta. Perinteitä kunnoittaen Tolkinkylän maisemat henkivät yhä maaseudun tunnelmaa ja luonnon rauhaa.

Tänä päivänä Tolkinkylän alue on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa, sillä seesteiseltä alueelta löytyvät päiväkodit, koulut, leikkikentät, ruokakaupat sekä monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, kuten Isomännyn liikuntapuisto ja Tolkinkylän ratsastuskoulu. Myös kauppakeskus Jumbo monipuolisine palveluineen sijaitsee vain alle 3 kilometrin etäisyydellä.

Tutustu Tolkinkylän Ihaniin koteihimme ja ihastu asuntojen suurista ikkunoista avautuviin rauhoittaviin maalaismaisemiin!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Kivistö – yhdistelmä kaupunkielämää ja luonnonläheisyyttä

Kivistö on virkeä ja värikäs asuinalue Vantaalla. Alue on rakentunut erinomaisten kulkuyhteyksien päähän, suoraan kehäradan varrelle. Lähijunalla pääsetkin näppärästi niin lentoasemalle kuin mihin tahansa muualle pääkaupunkiseudun alueella.

Kivistöstä on rakentumassa täyden palvelun kaupunkikeskus, jossa urbaani cityelämä kaikkine palveluineen yhdistyy vehreään ympäristöön ja rauhalliseen asumiseen.
Kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi kävelymatkan päässä. Vaihe vaiheelta rakentuva palvelu- ja kauppakeskuskokonaisuus tulee myös tarjoamaan entistä monipuolisemmat julkiset ja kaupalliset palvelut. Ulkoilumahdollisuuksia alueelta löytyy esimerkiksi Petikon virkistysalueen muodossa, josta löydät erinomaiset ulkoilureitit, ladut sekä polut luonnonläheiseen patikoimiseen.

Tutustu moderniin kaupunkielämään soveltuviin ja laadukkaasti rakennettuihin koteihimme Vantaan Kivistössä!

 


Vetovoimainen Rekolanmäki

Tikkurilan kattavien palveluiden läheisyydessä sijaitseva Rekolanmäki tarjoaa asukkailleen rauhallisen asumisympäristön erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Vehreys ja koskematon luonto ovat myös alueella vahvasti läsnä, rauhoittaen ympäristöstä viihtyisän ja toimivan yhdistelmän nykyaikaa sekä luonnonläheisyyttä.

Moderni ja moni-ilmeinen Rekolanmäki tarjoaa palveluita vauvasta vaariin ja sijoittuu vain kävelymatkan päähän esimerkiksi Peijaksen sairaalasta. Alueen omia palveluita täydentävät myös läheiset palvelukeskittymät ja 10 minuutin välein kulkeva lähijuna vie Helsinkiin alle puolessa tunnissa. Tämän lisäksi vieressä sijaitsevaan Koivukylään on paraikaa rakenteilla vetovoimainen kaupunkikeskus.

Rekolanmäki onkin sympaattinen asuinalue, jossa vetovoimaa riittää. Siksi myös me rakensimme Ihania koteja erinomaiselle paikalle, lähelle Rekolan juna-asemaa ja mainioita lähipalveluita.

 


Tikkurilan Jokiniemi – näyttäviä joenrantamaisemia ja modernia asumista

Tikkurilan Jokiniemi on lähes 6 000 asukkaan virkeä ja kasvava asuinalue, jossa sijaitsevat lähekkäin niin kaupat, päiväkodit, koulut kuin myös hyvät liikuntamahdollisuudet.

Vapaa-ajan aktiviteetteja arvostavalle Tikkurilan Jokiniemi tarjoaa perinteisten harrastusmahdollisuuksien kuten jäähallin ja uimahallin lisäksi golf-kentän, Hiekkaharjun laajan urheilupuiston sekä Winterinmäen puistoalueen, josta ollaan rakentamassa asukkaiden omaa lähivirkistysaluetta. Raikkaasta ulkoilmasta nauttivalle tarjolla on myös ulkoilumaastoja sekä näyttäviä joenrantamaisemia.

Tikkurilan suuralueella Vantaalla sijaitsevassa Jokiniemen asuinalueessa yhdistyykin hienolla tavalla nykyaika ja perinteet, vahva elinvoima ja pitkä historia, jotka vetävät puoleensa kaikenikäisiä pääkaupunkiseutulaisia. Tutustu Jokiniemen uudiskohteisiimme ja rakastu moderniin, luonnonläheiseen asumiseen!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Myyrmäen Kilterinmäki ihastuttaa idyllisyydellään

Myyrmäen Kilterinmäki on oma rauhallinen ja viihtyisä asuinalueensa Vantaalla, aivan Helsingin rajan tuntumassa. Myyrmäen pikkukaupunkimaiseen eloon tuo mukavasti vastapainoa läheiset puistot ja viheralueet, jotka yhdessä muodostavat kotoisan miljöön.

Kilterinmäen alue on kävelymatkan päässä juna-asemalta sekä runsaista kaupallisista ja julkisista palveluista, harrastus- ja liikuntamahdollisuuksista – onhan Myyrmäki yksi pääkaupunkiseudun tärkeimmistä ja elinvoimaisimmista aluekeskuksista.

Alueelta löytyvät myös kaikenikäisten palvelut sujuvaan arkeen ja ihanaan asumiseen. Harrastustoimintaa löytyy myös lähes lajissa kuin lajissa, uinnista squashiin ja kuntosalitreeneistä skeittaamiseen. Anna siis sinäkin Kilterinmäen ihanien kotien lumota sinut moderniudellaan ja ihastuttaa valoisuudellaan!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: