fbpx

Myytävät asunnot Aviapolis


Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Aviapolis keskellä kaikkea

Vantaan Aviapoliksen suuralueen sijainti on erinomainen. Pääkaupunkiseudun ja Vantaan keskelle asettuva kansainvälinen lentokenttäkaupunki tarjoaa hyvät yhteydet joka suuntaan, niin kotimaahan kuin ulkomaille. 

Matka julkista liikennettä hyödyntäen tai omalla autolla Helsinkiin ja Tikkurilaan käy sujuvasti, sillä Tuusulanväylä ja Kehä III kulkevat läheltä. Junamatka Helsingin keskustaan vie Aviapoliksen juna-asemalta alle puoli tuntia. Maailman metropolitkin ovat helposti tavoitettavissa aivan vieressä levittäytyvältä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Erinomainen sijainti ja kattavat palvelut

Palveluita on tarjolla Aviapoliksessa todella reilusti, sillä Jumbon kauppakeskus sijaitsee vieressä ja Tammiston alueen monimuotoinen kauppakeskittymä on vain pienen matkan päässä. Jumbon kupeessa olevassa Flamingon viihdekeskuksessa riittää paljon hauskaa tekemistä niin arkena kuin juhlana, löytyyhän sieltä muun muassa elokuvateattereita, keilahalleja, kylpylä ja koko joukko ravintoloita. 

Aviapoliksesta pääsee tulevaisuudessa kulkemaan kätevästi myös raitiovaunulla Jumboon, kun raitiotiehanke valmistuu. Aviapolikseen on suunnitteilla myös viihde- ja media-alan monitoimikeskus Aviapolis Studios, jolle on myönnetty projektin alkuvaiheessa 20 000 m² verran rakennusoikeutta.

Jatkuvasti kehittyvä, virikkeellinen alue

Keskeisen sijainnin ansiosta Aviapoliksesta on muodostunut koko pääkaupunkiseudun mittavin ja dynaamisimmin kasvava yritysalue, jossa työskentelee tuhansittain eri alojen osaajia. Alue kehittyy koko ajan ja sinne rakentuva Avia City -kortteli tarjoaa asukkailleen upeat puitteet yhdistää urbaani elämäntyyli luonnonläheisyyteen kävelykaupunkimaisessa ympäristössä. 

Tulevaisuudessa Aviapoliksesta rakentuu todella virikkeellinen, urbaani miljöö, sillä asukasluvun suunnitellaan nousevan 50 000 hengellä. Tämän myötä palveluiden määrä kasvaa edelleen; näihin sisältyvät muun muassa Aviapoliksen lukio, Ilmailumuseon uudet hallit ja Huberin hallit. Monitoimihalli Atomissa on 900 oppilaan koulu, päiväkoti sekä muita palveluita.

Lue lisää Aviapoliksesta »

Ihania koteja kaikille

T2H rakentaa Aviapolikseen todella Ihania koteja, jotka tarjoavat asukkailleen erinomaista elämänlaatua tänään ja tulevaisuudessa. Ensimmäinen kohteista nousee Aviapoliksen juna-aseman yhteyteen ja toinen Manttaalitielle. Asuntojen avarat ja järkevästi suunnitellut pohjaratkaisut sekä valoisuus hakevat vertaistaan. Taloyhtiöiden yhteistiloihin tullaan  panostamaan erityisesti, ja lisäksi näistä Ihanista kodeista on upeat näkymät lentokentän kiitoratojen suuntaan. Taloyhtiöt asettuvat sijainniltaan kuitenkin sellaisiin paikkoihin, ettei lentokentästä koidu meluhaittaa koteihin.

Aviapolis on perheellisille mitä mainion paikka asua luonnonläheisyytensä ja palveluidensa ansiosta. Vehreässä lähiluonnossa on nautinto ulkoilla koko perheen voimin ja harrastaa monenlaista – vaikkapa frisbeegolfia. Alueella sijaitsee päiväkoti ja useita kouluja, esimerkiksi vajaan kilometrin päässä Manttaalitieltä on Touhulan päiväkoti ja parin kilometrin päässä sekä Veromiehen koulu että Vantaan kansainvälinen koulu.

Aviapoliksesta löydät itsellesi ja perheellesi Ihanan kodin, joka on keskellä kaikkea – ja jossa viihdytte varmasti vuodesta toiseen.