fbpx

Myytävät asunnot Hiekkaharju


Haluttu ja rauhallinen Vantaan Hiekkaharju

Vantaan Hiekkaharju on arvostettu, omakotitalovaltainen ja viehättävä alue Tikkurilan kupeessa. Yhteydet ovat joka suuntaan sujuvia ja lähipalvelut monipuolisia. Hiekkaharju sopii moneen makuun, sillä se yhdistää hienosti rauhallisen asuinympäristön mahdollisuuteen viettää aktiivista ja tapahtumantäyteistä elämää.

Arjen pyörittäminen on helppoa Hiekkaharjussa asuessa, sillä vain viiden minuutin automatkan päässä Tikkurilassa on koko Vantaan maittavin palvelukattaus sekä koko joukko innostavia aktiviteetteja. Kaupat, koulut ja päiväkodit ovat lähellä, joten alue sopii mainiosti myös lapsiperheille. 

Myös aktiivisesta elämäntyylistä nauttivat löytävät unelmakotinsa Hiekkaharjusta, yhdistäähän se viehättävän asuinympäristön tilaisuuteen ottaa kaikki irti elämästä erilaisten harrastusten ja vapaa-ajan tekemisen parissa. Erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta liikkuminen on sujuvaa vaikkapa Helsingin keskustaan, joka tarjoaa lukemattoman määrän palveluita ja aktiviteetteja. Junamatka pääkaupungin ytimeen käy ripeästi – alle puolessa tunnissa.

Hiekkaharjut kauniit kadut ja puistot kannustavat ulkoiluun sekä kävely- tai pyöräilylenkkeihin. Alueella on upeita maisemia; avaria peltoaukeita, metsäisiä puistoja ja vehreitä puronvarsilehtoja, joissa on ilo liikkua ympäri vuoden. Pallopelien ystävät viihtyvät Hiekkaharjun urheilupuistossa ja tenniskeskuksessa. Myös lentopallon ja koripallon pelaaminen onnistuu kotikulmilla, ja kuntosali löytyy läheltä. Golfaaminenkin onnistuu Hiekkaharjussa, sillä Hiekkaharju Golfin viheriöillä pääsee pelaamaan 6- ja 9-reikäisillä kentillä.

Lue lisää Hiekkaharjusta »

Hiekkaharju tarjoaa mahtavan paikan todella Ihanille kodeille, joissa nautit aktiivisesta elämästä, mutta myös rauhasta, luonnonläheisyydestä ja kattavista palveluista. Täällä on helppoa ihastua omaan Ihanaan kotiinsa joka päivä uudelleen.