fbpx

Myytävät asunnot Kivistö


Värikäs yhdistelmä kaupunkielämää ja luontoa

Kivistö on virkeä ja värikäs asuinalue Vantaalla, kehäradan ja valtatie E12 varrella. Kivistöstä kuljetkin näppärästi omalla autolla sekä linja-autolla tai lähijunalla niin Helsingin keskustaan, lentoasemalle kuin mihin tahansa pääkaupunkiseudulla – ja jopa muualle Suomeen.

Kivistöstä on rakentumassa täyden palvelun kaupunkikeskus, jossa urbaani cityelämä kaikkine palveluineen yhdistyy vehreään ympäristöön ja rauhalliseen asumiseen. Kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi kävelymatkan päässä. Parhaillaan rakentuva palvelu- ja kauppakeskuskokonaisuus tulee myös tarjoamaan entistä monipuolisemmat julkiset ja kaupalliset palvelut. Kivistö tarjoaa myös monipuolisia harrastusmahdollisuuksia niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville, aina kuntosaleista, lenkkipoluista ja golf-kentistä kuvataide- ja musiikkiopistoihin.

Aktiivisen kaupunkielämän lisäksi Kivistössä myös luonto on lähellä. Kivistön kaupunkialueella on säilytetty useita persoonallisia viher- ja puistoalueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia liikkua, leikkiä ja loikoilla. Läheiseltä Petikon virkistysalueelta löydät erinomaiset ulkoilureitit, ladut sekä polut luonnonläheiseen patikoimiseen ja Keimolan Isosuolta runsasmarjaiset kangasmetsät. Eikä sovi unohtaa Vantaan upeita ja ainutlaatuisia koskimaisemia!

Tutustu moderniin kaupunkielämään ja Ihaniin koteihimme Vantaan Kivistössä!