fbpx

Myytävät asunnot Koivuhaka


Keskellä kaikkea

Vantaan Koivuhaan uusi, eloisa asuinalue sijoittuu keskellä Vantaan vilkasta sykettä. Koivuhaka rajautuu lännessä Tuusulanväylään ja sen toisella puolella sijaitsevaan Aviapoliksen alueeseen, etelässä Kehä III:n ja Keravanjokeen sekä idässä Tikkurilan palvelukeskittymään. Alueen itä- ja pohjoispuolta kehystää Tikkurilan vehreä keskuspuisto.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Koivuhaasta puhuttaessa on ensimmäisenä mainittava sen liikenneyhteydet. Ne ovatkin ilman epäilystä huippuluokkaa: Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain 7 minuutin ajomatkan päässä ja Tikkurilan vilkkaalle rautatieasemalle on matkaa vain kaksi kilometriä. Matka-aika Helsingin päärautatieasemalle Tikkurilasta on enää vartti. Julkisen liikenteen lisäksi myös autoiluyhteydet ovat sujuvia: aluetta rajaavat Tuusulanväylä ja Kehä III ovat monikaistaisia valtateitä, joita pitkin suuntaat mihin ilmansuuntaan tahansa.

Kaikki tarvittavat arjen palvelut löytyvät kuitenkin myös läheltä. Alueen kaupallisia palveluita täydentävät muun muassa Tikkurilan palvelukeskittymä sekä kauppakeskus Jumbo ja sen yhteydessä sijaitseva viihdekeskus Flamingo. Lapsiperheitä ilahduttaa tieto kävelyetäisyydellä sijaitsevista päiväkodeista ja kouluista.

Koivuhaka tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia viihtyä ja virkistyä ulkoilmassa. Aluetta kehystävästä Tikkurilan keskuspuistosta löytyy niin kaunista puulajipuistoa sunnuntaikävelyihin kuin urheilupuisto vauhdikkaampaan menoon. Urheilupuisto tarjoilee harrastusmahdollisuuksia aina uinnista jääkiekkoon ja pallopeleihin – niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Lue lisää Koivuhaasta »

Keskeinen sijainti, huippuluokan kulkuyhteydet sekä läheiset palvelut ja aktiviteetit tekevät Koivuhaasta erinomaisen asuinpaikan jokaiselle vauvasta vaariin. Tutustu Ihaniin koteihimme Koivuhaassa!