fbpx

Myytävät asunnot Martinlaakso


Länsi-Vantaan eloisa palvelukeskus

Länsi-Vantaalta löydät Martinlaakson: Myyrmäen suuralueen eloisan kaupunginosan, jossa et varmasti ehdi tylsistymään. Martinlaakso on alkujaan 50-luvulla rakentunut metsäinen omakotialue, mutta tänä päivänä se on kehittynyt urbaaniksi palvelukeskukseksi, jossa viihdytään vauvasta vaariin.

Vaikka palveluiden perässä ei Martinlaaksosta tarvitsekaan poistua, kuljet tarvittaessa Martinlaaksosta helposti ympäri pääkaupunkiseutua tai vaikka ympäri Suomen: Martinlaakson rautatieasemalta pääset Helsinkiin alle 25 minuutissa tai lentokentälle noin 20 minuutissa, eikä E12-tien liittymään aja montaa minuuttia.

Martinlaakson monipuolinen palvelukattaus tekee arjesta sujuvaa ja vapaa-ajasta mieluisaa. Arkiset asioinnit hoituvat helposti Martinlaakson ostarilla, läheisessä kauppakeskus Myyrmannissa sekä kaupunginosan omalla terveysasemalla. Lapsiperheiden arkea helpottaa myös se, että parin kilometrin säteeltä löytyvät päiväkodit ja koulut aina lukioon ja ammattioppilaitoksiin saakka.

Martinlaakso ihastuttaa erityisesti aktiivisesta vapaa-ajanvietosta nauttivia, sillä kaupunginosa tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin kulttuurin kuin urheilun ystäville. Kulttuuritalo Martinus on Länsi-Vantaan kulttuurin keskus, jossa voit nauttia konserteista, tanssi- ja teatterinäytöksistä sekä monipuolista tapahtumista. Martinlaakson liikuntapuistosta löydät monipuolisen urheiluareenan sekä skeittirampit, pesäpallokentän ja talvisin myös ulkojäät.

Martinlaaksoa kehystää myös kaksi vehreää puistoa. Jokiuomanpuistossa treenaat raikkaassa ulkoilmassa uudella lähiliikunta-alueella, tapaat uusia tuttavuuksia koirapuistossa tai haastat ystäväsi minigolfturnaukseen. Viherpuistossa voit pallopelien lisäksi myös nauttia hetken luonnon rauhasta.

Haluatko sinäkin elää aktiivista, sujuvaa arkea yhteisöllisessä ilmapiirissä? Tutustu Martinlaakson uudiskohteisiin ja löydä oma, Ihana koti sinulle ja perheellesi!