fbpx

Myytävät asunnot Myyrmäki


Myyrmäestä on erinomaiset palvelut ja kulkuyhteydet joka suuntaan

Myyrmäki sijaitsee Vantaalla, keskeisellä paikalla pääkaupunkiseutua. Alueella on pikkukaupunkimainen tunnelma ja se tarjoaa asukkailleen luonnonläheisyyttä sekä erinomaisia lähipalveluita. Hyvien yhteyksien ansiosta Helsingin ydinkeskustan palvelukattaus ja aktiviteetit ovat myös helposti tavoitettavissa. Myyrmäki sopii moneen makuun, sillä se yhdistää hienosti rauhallisen asuinympäristön mahdollisuuteen viettää aktiivista ja tapahtumantäyteistä elämää.

Myyrmäestä on erittäin hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan, niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Junat ja linja-autot kuljettavat matkalaiset sujuvasti ja nopeasti myös Helsingin keskustaan, joka tarjoaa lukemattoman määrän palveluita ja aktiviteetteja. Junamatka pääkaupungin ytimeen käy ripeästi – alle 20 minuutissa. Omalla autolla on puolestaan näppärä liikkua esimerkiksi Hämeenlinnanväylää, Kehä I:tä ja Kehä III:a pitkin eri puolille pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata.

Monipuolinen kauppakeskus Myyrmanni on mainio paikka piipahtaa lähipalveluita kaivatessaan, löytyyhän sieltä yli 90 liikettä: muun muassa ravintoloita, kahviloita ja ruokakauppoja, apteekki, vaateliikkeitä, optikko ja paljon muita palveluita. 

Myyrmäessä on aktiviteettien nälkää tyydyttämässä myös Myyrmäkitalo, jossa kävijöitä odottaa kirjaston lisäksi elokuvateatteri sekä Vantaan taidemuseo Artsi. Asukkaita palvelee alueella myös oma terveysasema. Kauppoja, kouluja ja päiväkoteja Myyrmäessä on lukuisia, joten alue sopii mainiosti myös lapsiperheille. 

Kun toiveissa on löytää Ihana koti hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärestä, rauhalliselta ja luonnonläheiseltä alueelta, on Myyrmäki erinomainen valinta. Täällä pääset nauttimaan aktiivisesta elämästä, mutta myös rauhallisesta miljööstä ja luonnosta. Myyrmäessä onkin helppoa ihastua omaan Ihanaan kotiin joka päivä uudelleen.