fbpx

Myytävät asunnot Rekolanmäki


Vetovoimainen ja vehreä Rekolanmäki

Rekolanmäki on osa Koivukylän suuraluetta Itä-Vantaan keskiössä. Idyllistä Rekolanmäkeä leimaavat vehreys ja yhteisöllinen kylätunnelma. Vetovoimainen kaupunginosa on nykyään erityisesti lapsiperheiden suosiossa ja moni täällä kasvanut onkin palannut takaisin viihtyisille kotikulmilleen.

Rekolanmäessä rauhallinen asuinympäristö yhdistyy erinomaisiin liikenneyhteyksiin ja monipuolisiin palveluihin. Alueelta löytyvät niin päiväkodit, koulut, päivittäistavarakaupat ja huoltoasemat, kuin myös Peijaksen sairaala, jonne kävelet kotoasi alle vartissa. Rekolan omalta rautatieasemalta hyppäät sujuvasti 10 minuutin välein kulkeviin juniin ja hurautat Helsingin päärautatieasemalle alle puolessa tunnissa.

Tekemisestä ei Rekolanmäessä myöskään ole pulaa: useiden puistojen ja Rekolanpuron rantaviivaa pitkin kulkevien lenkkipolkujen lisäksi alueella on panostettu monipuolisiin liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin. Lähistöllä sijaitsevat esimerkiksi suosittu Matarin skeittipuisto, koirapuistoja, sisä- ja ulkokuntosaleja, Rekolan monipuolinen liikuntapuisto sekä Keravanjoki uimarantoineen. Lisäksi Rekolanmäkeen on rakentumassa aivan uusi Elmon urheilupuisto jäähalleineen, palloiluhalleineen ja uimaloineen!

Lue lisää Rekolanmäestä »

Rekolanmäessä elät sujuvaa, monipuolista ja aktiivista elämää vehreän luonnon ympäröimänä. Tutustu Rekolanmäen kohteisiimme ja löydä oma, Ihana kotisi!