fbpx

Myytävät asunnot Vapaala


Vireässä ja luonnonläheisessä Vantaan Vapaalassa riittää lähipalveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä

Vantaalla sijaitseva Vapaala asettuu Myyrmäen lähelle, ja siksi sen palvelut ovatkin sangen kattavat. Yhteydet ovat joka suuntaan sujuvia ja liikkuminen niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin päin Suomea onnistuu vaivatta. Vapaalassa on helppo viihtyä, sillä alueella yhdistyy hienosti rauhallinen, luonnoläheinen ja pientalovaltainen miljöö mahdollisuuteen viettää aktiivista elämää.

Arki sujuu mukavasti Vapaalassa, sillä vain viiden minuutin automatkan päässä odottavat Myyrmäestä löytyvät erinomaiset palvelut; sijaitseehan siellä Kauppakeskus Myyrmäki ja koko joukko muita palveluita. Myyrmäkeen pääsee Vapaalasta nopeasti myös vaikka kävellen. Vapaalassa asuessa ovat lähellä kauppojen lisäksi lukuisat koulut ja päiväkodit, joten alue sopii hyvin myös lapsiperheille. 

Aktiivisesta elämäntyylistä pitävät kotiutuvat mainiosti Vapaalaan, sillä siellä riittää liikunnallista tekemistä, ja erinomaiset kulkuyhteydet Helsingin keskustaan takaavat, että kattava aktiviteettien kirjo on aina helposti tavoitettavissa. Junamatka pääkaupungin ytimeen vie lähellä sijaitsevalta Myyrmäen juna-asemalta alle puoli tuntia. 

Vapaalan luonto innostaa ulkoiluun sekä kävely- tai pyöräilylenkkeihin. Muun muassa Malminkartanonhuippu ja Kaarelanpuisto ovat vain pienen matkan päässä. Liikuntamahdollisuudet ovat mitä parhaimmat, sillä lähistöllä on lukuisia kuntosaleja, skeittipuisto, jäähalli, Myyrmäen urheilutalo, Myyrmäen urheilupuisto ja Energia Areena.

Lue lisää Vapaalasta »

Vapaala yhdistää rauhallisuuden ja luonnonläheisuuden kattaviin palveluihin ja aktiivisen elämän edellytyksiin. Löydä sinäkin oma Ihana kotisi viihtyisästä Vapaalasta!