fbpx

Myytävät asunnot Ylästön Tolkinkylä


Rauhallista elämää maalaismaisemissa

Vantaan Ylästössä sijaitseva idyllinen Tolkinkylä sijaitsee avarissa peltomaisemissa, Vantaanjoen rannan tuntumassa. Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä ja alueelta kuljet sujuvasti niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan saakka.

Tolkinkylä on yksi Vantaanjoen varren keskiaikaisista kylistä, josta varhaisin maininta on löydetty jo 1400-luvulta. Perinteitä kunnoittaen Tolkinkylän maisemat henkivät yhä maaseudun tunnelmaa ja luonnon rauhaa.

Tänä päivänä Tolkinkylän alue on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa, sillä seesteiseltä alueelta löytyvät päiväkodit, koulut, leikkikentät, ruokakaupat sekä monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, kuten Isomännyn liikuntapuisto ja Tolkinkylän ratsastuskoulu. Myös kauppakeskus Jumbo monipuolisine palveluineen sijaitsee vain alle 3 kilometrin etäisyydellä.

Tutustu Tolkinkylän Ihaniin koteihimme ja ihastu asuntojen suurista ikkunoista avautuviin rauhoittaviin maalaismaisemiin!