fbpx

Asumisoikeusasunnosta omaan kotiin?


Pieni pääoma riittää T2H:n Ihanaan kotiin

 

Jos harkitset asumisoikeuskodin ja omistuskodin välillä, tai vaihtoa aso-kodista omaan kotiin,  kannattaa perehtyä tarkkaan asumisen lopulliseen kustannusrakenteeseen. Oman kodin kustannusten pienuus saattaa suorastaan yllättää! Aiemmin maksetun asumisoikeusmaksun ja sen indeksikorotusten myötä käsissäsi saattaa jo olla riittävä omarahoitusosuus uuden kodin hankintaan.

Omassa kodissa lyhennät lainaa itsellesi

 

Asumiskustannukset omistuskodissa ovat osittain oman varallisuuden kasvattamista. Pitkällä tähtäimellä omistusasuminen on siis taloudellisesti huomattavasti järkevämpää. Kuukausikustannukset pysyvät myös kohtuullisina, kun valitse asunnon oikein. Lisäksi nautit tietysti asunnon arvonnoususta.

Oman kodin tuotto

 

Rakennamme Ihania koteja Kirkkonummen ihastuttavaan Framinpuistoon sekä idylliseen Sarvvikiin loistavien kulkuyhteyksien äärelle. Kirkkonummen kohteissa voit saada kaksion alle 800 euron kuukausikustannuksella. Maksat kaupanteon yhteydessä vain 2500 € ja loput vasta kun asunto on valmistunut!

Oma kaksio 154 967 €
Kuukausikustannus 786 €/kk*

Omaisuutesi karttuu 4300 €/v*

*Kaksio 786€/kk pitää sisällään lainan lyhennyksen, lainanhoitokulut sekä hoitovastikkeen. Asunnon velaton hinta 154 967 €, josta omarahoitusosuus 22 795 €. Korko laskettu todellisella vuosikorolla 3kk Euribor (tilanne 7.6.2023 3,459 %)+0,45 % marginaalilla. Laina-aika 30 vuotta.

Hyödynnä edut!

 

Hyödynnä etu nyt! Ostaessasi asunnon 30.8.2023 mennessä, pääset hyödyntämään huikean 3000 euron ensiasunnon ostajan edun. Voimme myös auttaa rahoituksen suunnittelussa ja tarvittaessa varata lainaneuvottelun yhteistyöpankkiemme kanssa. Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle tarpeisiisi sopiva ihan oma, uutuuttaan hohtava koti.

 
 

Katso Kirkkonummen valmistuvat Ihanat kodit

 

Kirkkonummen Leppä

Kirkkonummen Hietakurki

Kysy lisätietoja tai varaa esittelyaika:

Antti Ahtinen
040 619 5124
antti.ahtinen@t2h.fi

Oma koti on paitsi oma, myös erityisen Ihana

 

Uudisasunto on huoleton ja turvallinen valinta omaksi kodiksi; remontteja ei ole näköpiirissä vuosikausiin – ellet sellaista itse halua tehdä, sillä omasta kodista voi aina tehdä täysin omannäköisen. Rakennusvaiheessa pääset vaikuttamaan sisustusvalintoihin, jolloin koti näyttää Ihanalta juuri sinun silmääsi jo sisään muuttaessa. 

Autamme rahoituksen suunnittelussa

 

ASO-kodista omistuskotiin siirtyminen saattaa herättää kysymyksiä aikataulutuksesta, rahoituksesta ja lainansaannin mahdollisuuksista. Ota yhteyttä myyjäämme, niin kartoitetaan tilanteesi ja suunnitellaan oman kodin hankinta yhdessä. Tarvittaessa voimme vaikka varata sinulle lainaneuvottelun suoraan yhteistyöpankeiltamme.