fbpx

Rauhallista arkea keskustan lähellä Tampereen Perkkoonpuistossa


Tampereen Multisillassa sijaitseva Perkkoonpuisto on rauhallinen asuinalue lyhyen matkan päässä Tampereen keskustasta. Kaikki päivittäiset palvelut ovat vieressä ja seudulla on myös paljon ulkoilumahdollisuuksia puistoissa ja järvien rannoilla. 

Lähellä Tampereen keskustan palvelut

Perkkoonpuisto sijaitsee Multisillan kaupunginosasta, Tampereen keskustasta etelään. Keskustan läheisyyden ansiosta nautit vaivattomasti kaikista Tampereen palveluista, kuten ravintoloista, kahviloista ja lukemattomista harrastusmahdollisuuksista. Kaikki keskeiset väylät kulkevat läheltä, joten autolla ajat keskustaan on 10 minuutissa ja julkisilla olet perillä vartissa.

Vieressä koulut ja kaupat

Arjen palvelut ovat Multisillan Perkkoonpuistossa lähellä. Pienen kävely- tai pyöräilymatkan päässä on mm. ruokakauppoja ja erikoisliikkeitä sekä kirjasto. Lapsiperheen elämästä tekee sujuvaa naapuruston koulut ja päiväkodit sekä leikkipaikat. Hervannan kampukselle on vartin matka autolla. Multisillan nuorisokeskus Suklis on rakennettu vanhan suklaatehtaan tiloihin, ja siellä on tarjolla monipuolista tekemistä vapaa-aikaan musiikin kuuntelusta pallopeleihin ja mm. graffitipajaan. 

Lakalaivan asuinalueella, muutaman minuutin automatkan ja puolen tunnin kävelyn päässä, on vielä lisää palveluita, mm. K-Rauta, IKEA ja Lidl. Tampereen keskustasta löydät tietenkin kaikki ne palvelut, jotka vain suurkaupungin keskusta voi tarjota. 

Puistot ja uimarannat

Kun haluat ulkoilmaan, on Multisillassa paljon paikkoja, joissa kävelet, pyöräilet tai käyt vaikka uimassa. Ympäristössä ovat mm. Ruokomäen-, Multisillan- ja Palokallionpuistot sekä Tervalammenpuisto, ja voit liikkua vieläkin monipuolisemmin alueen liikunta-, leikki- ja koirapuistoissa. 

Seudulla on lenkkipolkuja kauniissa järvimaisemissa ja Peltolammen uimarannalle on vain vajaan kilometrin matka, eikä Särkijärven melonta- ja uimaranta ole sekään kaukana. Kaikkiaan parin kilometrin säteellä on puolisen tusinaa järveä ja lampea! Kävelymatkan päässä on Vuoreksen liikuntapuisto, jossa on nyt mm. jalkapallokenttä ja pumptrack-rata, ja jonne on suunnitteilla vielä lisää liikuntamahdollisuuksia.  

Multisilta ja Perkkoonpuisto pähkinänkuoressa: 

  • Asuinalue Tampereen keskustan eteläpuolella
  • Tampereen keskustaan omalla autolla 10 min, julkisilla 15 min
  • Kaikki arjen palvelut lähellä
  • Ympärillä paljon puistoja ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet

Katso Perkkoonpuiston myytävät asunnot