Rekisteriseloste, kuluttajansuoja & tietoa evästeistä

    Re­kis­te­ri­se­los­te, ku­lut­ta­jan­suo­ja & tie­toa eväs­teis­tä

    Kuluttajansuoja

    Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

     

    Tietoa evästeistä

    Eväste eli cookie on pieni tiedosto, jolla verkkopalvelu tunnistaa tietokoneesi, kerää ja vaihtaa tietoa. Suurin osa kaikista verkkosivuista käyttää evästeitä. Voit estää evästeet selaimesi asetuksista, mutta huomioithan, että useimmat sivustot vaativat niiden sallimisen toimiakseen oikein.

    Me käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimisi paremmin. Keräämme esim. tilastoja kävijöistämme (mistä he sivustolle tulivat ja miten siellä liikkuivat) ja tietojen avulla kehitämme sivuston käyttökokemusta. Evästetietojen säilytysaika vaihtelee: istuntosi evästeet (esim. kuten joillain sivuilla ostokorin sisältö) poistuvat, kun selain suljetaan. Muilla evästeillä voimassaoloaika vaihtelee joistakin kuukausista muutamiin vuosiin. Sivustollamme voi olla myös kolmansien osapuolten (mm. Google Analytics, Facebook, YouTube) evästeitä, joiden kautta saamme tietoja ja voimme kehittää toimintaamme.

    T2H Yhtiöt Oy:n rekisteriselosteet

    Hankintarekisteri

    TIETOSUOJASELOSTE 2.5.2018

    Rekisterinpitäjä
    T2H Yhtiöt Oy
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580
    Y-tunnus 2368188-1
    Kotipaikka: Vantaa

    Rekisteriasioista vastaava henkilö
    Jouni Ahola
    etunimi.sukunimi(at)t2h.fi
    puhelinvaihde: 020 7032 580

    Rekisterin nimi
    T2H Yhtiöt Oy hankintarekisteri

    Rekisterin käsittelyn tarkoitus ja peruste
    Rekisterinpitäjä käyttää tietoja hankintojen suorittamista varten. 

    Henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f-alakohtaan eli rekisterinpitäjän oikeutettujen etujen toteuttamiseen. Rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu tietojen käsittelemiseen suoramarkkinointitarkoituksessa hankintojensa suorittamiseksi. Rekisteriin itse ilmoittautuneiden osalta henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan a-alakohtaan eli rekisteröidyn antamaan suostumukseen henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten.

    Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri sisältää hankintojen tekemisen kannalta olennaisia tietoja, kuten yrityksen nimi, toimiala ja urakka-ala, osoite, y-tunnus, yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, muut tiedot, joita tarvitaan hankintasuhteen ylläpitoon sekä muut rekisteröidyn itse antamat tiedot. Lisäksi rekisteröidyn ilmoittautuessa rekisteriin tallennetaan ilmoittautumisen yhteydessä rekisteröidyn IP-osoite rekisteröidyn antaman suostumuksen todistettavuuden vuoksi.

    Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteritiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään, rekisteröidyn edustamalta yritykseltä, YTJ-tietojärjestelmästä, julkisista yhteisörekistereistä tai julkisesta tietoverkosta kuten www-sivuilta sekä muista julkisista lähteistä. Päivityksiä tietoihin voidaan tarvittaessa hankkia myös tietojen päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

    Rekisterin suojaus
    Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin suojattuja. ATK:lle talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet, jotka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

    Henkilötietojen säilytysaika
    Oikeutetun edun perusteella käsiteltäviä henkilötietoja säilytetään tyypillisesti niin kauan kuin rekisteröity toimii sellaisissa työtehtävissä, joihin rekisterinpitäjän toiminnassaan tarvitsemat tuotteet tai palvelut liittyvät, eikä rekisteröity ole kieltäytynyt vastaanottamasta tarjouspyyntöjä koskettavaa markkinointiviestintää.

    Suostumukseen perustuvan käsittelyn osalta henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin suostumukseen kohdistuva erityinen käsittelyperuste on voimassa. Rekisterinpitäjä arvioi henkilötietojen käsittelyperustetta säännöllisesti vuosittain. Mikäli käsittelyperuste, johon alkuperäinen suostumus on annettu, ei ole enää voimassa, suostumusta pyydetään uudelleen uutta käsittelyperustetta varten tai henkilötiedot poistetaan kokonaan.

    Lisäksi henkilötietojen säilytystarvetta, -tapaa ja -aikaa arvioidaan säännöllisesti vuosittain.

    Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    Rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen
    Rekisteröidyllä on yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti:

    •    oikeus tarkistaa ja saada itseään koskevat tiedot,
    •    oikeus virheellisen tiedon oikaisemiseen, 
    •    oikeus vaatia tietojensa poistamista, 
    •    oikeus vaatia tietojensa käsittelyn rajoittamista, 
    •    oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä (suoramarkkinointia koskien ja oikeutetun edun perusteella tapahtuvaa henkilötietojen käsittelyä koskien)
    •    oikeus vaatia tietojensa siirtoa järjestelmästä toiseen tai
    •    oikeus peruuttaa suostumus.

    Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan lähettämällä sähköpostitse yksilöidyn pyynnön rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

    Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus rekisterinpitäjän suorittamasta henkilötietojen käsittelystä tai rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (tietosuojavaltuutetulle).

    Asiakas- ja asuntosijoittajarekisteri 

    TIETOSUOJASELOSTE 2.5.2018

    Rekisterinpitäjä
    T2H Yhtiöt Oy
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580
    Y-tunnus 2368188-1
    Kotipaikka: Vantaa

    Rekisteriasioista vastaava henkilö
    Matias Majuri
    etunimi.sukunimi(at)t2h.fi
    puhelinvaihde: 020 7032 580

    Rekisterin nimi
    T2H Yhtiöt Oy asiakas- ja asuntosijoittajarekisteri

    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste
    Yhteystietoja kerätään henkilöistä, jotka haluavat tietoa T2H Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryhtiöiden rakentamista asunnoista. 

    Rekisterin sisältämiä henkilötietoja käytetään lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin sekä tilastointiin.

    Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää asuntojen ja autopaikkojen varausten ja myyntitilanteen rekisteröinnin sekä kauppakirjojen laatimisen yhteydessä sekä rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden markkinointiin muun muassa sähköisen suoramarkkinoinnin muodossa.
     
    Henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan a-alakohtaan eli rekisteröidyn antamaan suostumukseen henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten.

    Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri sisältää rekisteröidyn etu- ja sukunimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja kaikki mielenkiinnon kohteet sekä muut rekisteröidyn itse antamat tiedot, yhdistettynä T2H Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryhtiöiden myynnissä olevien huoneistojen ja autopaikkojen perus- ja tilatietoihin. Lisäksi rekisteriin ilmoittautumisen yhteydessä tallennetaan rekisteröidyn IP-osoite rekisteröidyn antaman suostumuksen todistettavuuden vuoksi.

    Säännönmukaiset tietolähteet
    Henkilötietoja kerätään rekisteriin ilmoittautuvalta asiakkaalta.

    Rekisterin suojaus
    Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin suojattuja. ATK:lle talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet, jotka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

    Henkilötietojen säilytysaika
    Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin suostumukseen kohdistuva erityinen käsittelyperuste on voimassa.

    Rekisterinpitäjä arvioi henkilötietojen käsittelyperustetta säännöllisesti vuosittain. 
    Mikäli käsittelyperuste, johon alkuperäinen suostumus on annettu, ei ole enää voimassa, suostumusta pyydetään uudelleen uutta käsittelyperustetta varten tai henkilötiedot poistetaan kokonaan.

    Lisäksi henkilötietojen säilytystarvetta, -tapaa ja -aikaa arvioidaan säännöllisesti vuosittain.

    Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    Rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen
    Rekisteröidyllä on yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti:

    •    oikeus tarkistaa ja saada itseään koskevat tiedot,
    •    oikeus virheellisen tiedon oikaisemiseen, 
    •    oikeus vaatia tietojensa poistamista, 
    •    oikeus vaatia tietojensa käsittelyn rajoittamista, 
    •    oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä (suoramarkkinointia koskien),
    •    oikeus vaatia tietojensa siirtoa järjestelmästä toiseen tai
    •    oikeus peruuttaa suostumus.

    Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan lähettämällä sähköpostitse yksilöidyn pyynnön rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

    Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus rekisterinpitäjän suorittamasta henkilötietojen käsittelystä tai rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (tietosuojavaltuutetulle).

    Työnhakijarekisteri 

    TIETOSUOJASELOSTE 2.5.2018

    Rekisterinpitäjä
    T2H Yhtiöt Oy
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580
    Y-tunnus 2368188-1
    Kotipaikka: Vantaa

    Rekisteriasioista vastaava henkilö
    Johannes Heikkilä
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    etunimi.sukunimi(at)t2h.fi
    puhelinvaihde: 020 7032 580

    Rekisterin nimi
    T2H Yhtiöt Oy työnhakijarekisteri

    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste
    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on vastaanottaa, käsitellä ja säilyttää rekisterinpitäjästä työnantajana kiinnostuneiden työnhakijoiden työhakemuksia työntekijän valitsemiseksi hakuilmoituksen tai avoimen haun perusteella.

    Henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f-alakohtaan eli rekisterinpitäjän oikeutettujen etujen toteuttamiseen. Rekisterinpitäjän oikeutetut edut perustuvat asianmukaiseen suhteeseen, joka syntyy, kun työnhakija jättää hakemuksensa tullakseen valituksi rekisterinpitäjän palvelukseen. 

    Lisäksi henkilötietoja käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan b-alakohdan mukaisesti työnhakijan kanssa mahdollisesti syntyvää työsopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi työnhakijan pyynnöstä.

    Rekisterin tietosisältö
    Työnhakijan itse ilmoittamat tiedot, kuten tämän ansioluettelon ja hakemuksen sisältö, todistukset ja muut hakemusprosessin yhteydessä annetut tiedot.

    Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteröity työnhakija toimittaa henkilötiedot pääsääntöisesti itse. 

    Rekisterin suojaus
    Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin suojattuja. ATK:lle talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet, jotka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

    Henkilötietojen säilytysaika
    Rekisteritietojen säilytysaika on 2 vuotta lakiin perustuvien velvoitteiden toteuttamiseksi tai niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi (muun muassa yhdenvertaisuuslaki).

    Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille ellei voimassa oleva lainsäädäntö tätä edellytä eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    Rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen
    Rekisteröidyllä on yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti:

    •    oikeus tarkistaa ja saada itseään koskevat tiedot,
    •    oikeus virheellisen tiedon oikaisemiseen, 
    •    oikeus vaatia tietojensa poistamista, 
    •    oikeus vaatia tietojensa käsittelyn rajoittamista, 
    •    oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä tai
    •    oikeus vaatia tietojensa siirtoa järjestelmästä toiseen.
    Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan lähettämällä yksilöidyn pyynnön kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle tai pyyntö voidaan esittää henkilökohtaisesti edellä mainitussa rekisterinpitäjän osoitteessa.

    Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus rekisterinpitäjän suorittamasta henkilötietojen käsittelystä tai rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (tietosuojavaltuutetulle).

    Muuta
    Tietosuojaselosteessa mainittujen henkilötietojen antamatta jättämisen vaikutukset arvioidaan tapauskohtaisesti rekrytointia tehtäessä. Työnhakijoiden henkilötietojen käsittely on välttämätöntä työhakemusten käsittelemiseksi ja rekrytoinnin toteuttamiseksi, ja siten olennaisten tietojen antamatta jättäminen saattaa vaikuttaa valintapäätökseen. Jos hakija vastustaa tietojensa käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin, ei rekisterinpitäjä mahdollisesti voi käsitellä kyseisen henkilön työhakemusta.