fbpx

T2H:lla ei vietetä virkistyspäivää Tallinnan-laivalla


Projekti-insinööri Mervi oli toiminut kymmenen vuotta rakennustuoteteollisuudessa ja hän halusi vaihtaa alaa toisen lapsen syntymän jälkeen. Hän päätti suuntautua vuorostaan rakennustuotantoon. Uusi työpaikka löytyi googlaamalla, ja itse työnhakuprosessi eteni erittäin nopeasti. T2H oli ensimmäisiä potentiaalisia ja kiinnostavia työnantajia, mitä Googlesta löytyi.

– T2H:lla oli todellinen kasvuyrityksen meininki, joka välittyy kaikesta tekemisestä. Minusta tuntui, että halusin olla osa tuota vauhdikasta porukkaa ja olla kehittämässä ja luomassa jotain uutta ja merkityksellistä. Arvostan jatkuvaa eteenpäin menemistä, ja sitä T2H pystyy todella tarjoamaan työntekijöilleen.

Mervi eteni tehtävissään nopeasti projektivastuulliseksi insinööriksi.

– Meillä on töissä sellainen tekemisen meininki, mikä näkyy ja kuuluu niin työssä kuin vapaa-ajalla. Olemme todella urheilullinen sakki, joten kilpailuhenkisiä ja kunnianhimoisia kollegoita löytyy. Se on varmaan, ettei meidän virkistyspäivää vietetä ainakaan Tallinnan-laivalla, vaan luvassa on yleensä jotain aivan muuta!

T2H:lla on vahva visio siitä, missä yritys on parhaimmillaan, ja se on uusien ihanien kotien rakentaminen. Vahva visio ohjaa kaikkea tekemistä, mutta myös itse tekemisestä nousee ideoita ja innovaatioita, jotka vievät visiota eteenpäin.

– On erittäin motivoivaa olla kasvua tekevässä yrityksessä duunissa ja oman mausteensa työhön tuo perustajaurakoitsijan roolissa toimiminen. Käytännössä se tarkoittaa rakentamista parhaille paikoille kehittyville asuinalueille ja kokonaisvastuuta itse projekteista.

T2H:lla tehdään aidosti hyvää yhteistyötä ja kuunnellaan villejäkin ideoita, tulipa ne keneltä tahansa. Joka päivä pyritään olemaan entistä parempia ja oppimaan toisiltaan. Ideoiden antaminen ja pyytäminen ei ole titteliin sidottu, vaan jokainen saa halutessaan äänensä kuuluviin ja pääsee vaikuttamaan.

– T2H:lla minulla on koko ajan tunne, että työtäni arvostetaan ja se on minulle merkityksellinen ja tärkeä asia. Täällä ei tarvitse istua kello kädessä ja odottaa työpäivän loppumista. Päinvastoin! Viihdytään porukalla hyvin yhdessä myös varsinaisen työajan jälkeen. Monesti ohjelmassa on jotain urheilua, jotkut meistä treenaa SM-tasolla asti!