fbpx

Turun Pukkila – keskustan ja palveluiden vieressä


Turun Pukkilan uusi asuinalue nousee keskustan lähelle Logomon elämyskeskuksen viereen. Alueella on paljon palveluita, monia puistoja ja hyvät liikenneyhteydet niin omalla autolla kuin julkisella liikenteelläkin. 

Pienen matkan päässä keskustasta

Pukkilan asuinalue nousee vanhalle kaakelitehtaan alueelle. Turun keskusta kaikkine palveluineen on lyhyen matkan päässä ja sieltä suuntaat Aurajoen vartta kohti Turun linnaa tai tuomiokirkkoa. Pukkilan naapureina ovat Kähärin ja Pitkämäen omakotitaloalueet puistoineen ja Logomon tapahtumakeskus on aivan vieressä. Lähistölle suunnitellaan myös Turun Ratapihan elämys- ja tapahtumakeskusta, joka nostaa alueen palvelut kokonaan uudelle tasolle. 

Vierestä kulkee Naantalin pikatie, jota pääset nopeasti toisaalla Naantalin, Raision ja Rauman suuntaan ja toisaalla Helsingin ja Tampereen suuntaan. Rautatieasema on lyhyen kävelymatkan päässä ja vierestä kulkevalla julkisella liikenteellä pääset sujuvasti kaikkialle Turkuun ja lähikuntiin.

Vieressä Logomo, suunnitteilla uusi elämys- ja tapahtumakeskus

Rauhallisella Pukkilan alueella on palvelut aivan lähellä. Vieressä on Manhattanin kauppakeskus, jossa on mm. 24 h auki oleva päivittäistavarakauppa, lukuisia liikkeitä ja ravintola. Länsikeskuksen monet palvelut ovat lyhyen ajomatkan päässä eikä Kauppakeskus Myllyn 150 liikettä ole paljoa kauempana. 

Melkein Pukkilan vieressä on Logomon tapahtumakeskus, jossa järjestetään paljon keikkoja ja tapahtumia, jotka näkyvät koko maassa. Lähistölle suunnitellaan myös Turun Ratapihan elämys- ja tapahtumakeskittymää, joka toteutuessaan moninkertaistaa alueen kulttuuri-, viihde- ja liikuntapalvelut ja tuo alueelle runsaasti myös muita palveluita. 

Pukkila on erinomainen koti myös lapsiperheille. Rauhallisella ja vehreällä alueella on lähellä paljon puistoja ja lähimmät koulut ja päiväkodit alle kilometrin päässä

Pukkila puistojen keskellä

Pukkilaa ympäröi puistot: toisaalla Kähärinpuisto, toisaalla Pitkämäen- ja Merikulmanpuistot. Naantalin pikatien toisella puolella on pieni Muhkurinmäen luonnonsuojelualue, joka on tammipuita kasvavaa kalliometsikköä lehtoineen, ketoineen ja kosteikkoineen. Pukkilan ja Kähärin kallioista metsäaluetta ollaan uudistamassa puistoksi, ja sinne tulee mm. näköalatasanne, josta näet koko ympäröivän seudun. 

Pukkila Pähkinänkuoressa

  • Turun keskustan viereen rakennettava uusi asuinalue
  • Lyhyt matka keskustaan, kauppakeskus Manhattan vieressä
  • Sujuvat kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä
  • Vieressä Logomon tapahtumakeskus, suunnitteilla Turun Ratapihan elämys- ja tapahtumakeskus

Katso Pukkilan myytävät asunnot