Rekrytointi

  Rakennuspiirrustuksia

  Töihin T2H:lle?

  Töitä rakennusalan ammattilaiselle ja alaa opiskelevalle

  Haemme jatkuvasti Uudellemaalle ja Pirkanmaalle rakentamisen ammattilaisia ja alaa opiskelevia tulevaisuuden toivoja.

  Arvostamme oikeaa asennetta, kunnianhimoa ja halua kehittyä – ja tarjoamme näköalapaikan asuntorakentamisen tulevaisuuteen vakavaraisessa, kasvavassa yhtiössä. Lue lisää meistä >>

  Nähdään alkutalven tapahtumissa!

  Rakennusalan yritystapahtuma:
  Tampereen teknillinen yliopisto, 25.1.2018

  Rakennuslehden ja RIA:n Urapolkuja-yrityspäivät:

  • Lappeenranta SaimiaAMK, 17.1.2018

  • Hämeenlinna HAMK, 1.2.2018

  • Oulu Oamk, 6.2.2018

  • Turku TurkuAMK, 8.2.2018

  Kiinteistöjuridiikan asiantuntija, Tampere

  Tässä tehtävässä pääset työskentelemään yhdessä projektipäälliköiden kanssa erilaisissa asuntorakennuttamisen hankkeissa. Vastuualueenasi ovat hankkeiden lakiasiat aina kauppakirjojen laatimisesta valmiiseen projektiin saakka. Kiinteistöjuridiikan asiantuntijan roolissa vastaat mm. asunto-osakeyhtiöiden perustamisista ja hallinnon luovuttamisesta, lainhuudoista, hallinnonjakosopimuksista sekä muista hallinnollisista tehtävistä.

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

  Hankintainsinööri, Vantaa

  Tässä tehtävässä vastaat hankinnasta yhdessä projektipäällikön sekä muun projektitiimin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kartoittaminen, tarjouspyynnöt urakoitsijoille ja toimittajille sekä tarjousneuvottelut ja sopimusten tekeminen. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön aiheesta.

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >>  

  Työnjohtaja, Vantaa

  Työnjohtajana tehtävänäsi on varmistaa ja valvoa laadukasta ja suunnitelmallista rakentamista. Johdat niin ihmisiä kuin asioita ja varmistat, että työmaa toimii kuten suunniteltu. Tyypillisiin tehtäviisi kuuluu mm. työvaihesuunnitelmien laatiminen sekä töiden valvominen ja johtaminen työmaalla. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön aiheesta.

   

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >>
   

  Hankekehittäjä, Vantaa

  Tässä tehtävässä hankit tontteja, seuraat markkina-alueemme kaavoitusta ja etsit rakennuspaikkoja. Ohjaat myös suunnittelua hankkeen alussa ja hoidat mahdollisesti hankkeen rakennuslupaan asti. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tonttitarjonnan ja markkina-alueen kaavoituksen seuranta, hankkeisiin liittyvien bisneslaskelmien tekeminen ja tontteihin liittyvät sopimusasiat.

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >> 

  Asuntomarkkinan asiantuntija, Vantaa

  Tässä tehtävässä tulet perehtymään alueellisiin asuntomarkkinoihin ja hintatasoihin sekä hinnoittelemaan T2H:n asuntoja näiden pohjalta. Tulet vastaamaan kohteidesi ennakkovarausmyynnistä oman kodin ostajille ja sijoittajille sekä varmistat, että asiakasmarkkinoinnissa tuodaan esiin tärkein sanoma. Hoidat myös hallinnollisia tehtäviä RS-järjestelmää koskien. Työtehtäviisi kuuluu mm. asuntomarkkinoihin perehtymistä ja asuntojen myymistä sekä ”Ihana koti” -tuotteen kehittämistä suunnittelusta myyntiin.

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

  Rekry 1

  Projekti-insinööri, Vantaa

  Projekti-insinöörinä tulet työskentelemään yhdessä projektipäällikön kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. arkkitehtisuunnittelun ja erikoissuunnittelun ohjaus, rakennuslupa-asioiden hoitaminen, toteutuksen aikataulujen ja kustannusten suunnittelu sekä kustannuslaskennan ja hankinnan tehtäviä. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön aiheesta.

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

  Kuva T2H työmiehistä

  Kiitos mielenkiinnostasi T2H:ta kohtaan.

  Voit jättää avoimen työhakemuksen osoitteeseen: rekry(at)t2h.fi. Lisätietoja antaa Samuli Huhdanpää 050 309 4905.