Rekrytointi

  Rakennuspiirrustuksia

  Töihin T2H:lle?

  Haemme jatkuvasti pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle rakentamisen ammattilaisia ja alaa opiskelevia sekä muita osaajia.
  Arvostamme erilaisia koulutustaustoja, mutta tärkeintä on oikea asenne!

  Asenteen lisäksi kunnianhimo, yhteystyötaidot ja halu kehittyä merkitsevät meille paljon. Me puolestamme tarjoamme monipuolisia tehtäviä, joissa pääset näyttämään vahvuutesi ja kehittämään itseäsi. Olemme kasvuyritys ja kanssamme pääset luomaan uutta. Työsi on merkityksellistä ja sitä arvostetaan. Ympärilläsi on innostavia, kehityshaluisia ja vauhdikkaita työkavereita ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

  Tutustu blogissamme projektipäällikkö Lasseen, joka on toiminut niin työnjohto- ja hankintatehtävissä kuin hankekehityksessäkin, ja Merviin, joka vaihtoi alaa ja toimii meillä nyt projekti-insinöörinä. Myös yksikönjohtajamme Olli valottaa blogissa urapolkuaan. 

  Tältä sivulta löydät avoimet työpaikat T2H:ssa. Jos unelmatyösi ei ole esillä, kerro osaamisestasi ja toiveistasi sähköpostilla osoitteeseen rekry@t2h.fi. (Tutustu työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen.
   

   

  Projekti-insinööri, pääkaupunkiseutu

  Projekti-insinöörinä tulet työskentelemään yhdessä projektipäällikön kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. arkkitehtisuunnittelun ja erikoissuunnittelun ohjaus, rakennuslupa-asioiden hoitaminen, toteutuksen aikataulujen ja kustannusten suunnittelu sekä kustannuslaskennan ja hankinnan tehtäviä. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön aiheesta.

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

  Rekryt

  Hankintavastaava, pääkaupunkiseutu

  Tässä tehtävässä vastaat hankinnasta yhdessä projektipäällikön sekä muun projektitiimin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kartoittaminen, tarjouspyynnöt urakoitsijoille ja toimittajille sekä tarjousneuvottelut ja sopimusten tekeminen. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön aiheesta.

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >>  

  Työnjohtaja, pääkaupunkiseutu

  Työnjohtajana tehtävänäsi on varmistaa ja valvoa laadukasta ja suunnitelmallista rakentamista. Johdat niin ihmisiä kuin asioita ja varmistat, että työmaa toimii kuten suunniteltu. Tyypillisiin tehtäviisi kuuluu mm. työvaihesuunnitelmien laatiminen sekä töiden valvominen ja johtaminen työmaalla. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön aiheesta.

   

  Lue lisää ja hae työpaikkaa >>
   

  T2H - Asunnon havainnekuva

  Vastaava työnjohtaja, pääkaupunkiseutu

  Tehtäviisi kuuluu tuotantosuunnitelmien ohjaus, työmaan johtaminen yhdessä työnjohtajien kanssa, laadunvalvonta ja työturvallisuus ja työmaan kustannusten hallinta. Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutustausta sekä aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä.

   

  Lue lisää ja hae työpaikkaa>>

  T2H - Asunnon havainnekuva

  Rekryt

  Kuva T2H työmiehistä

  Kiitos mielenkiinnostasi T2H:ta kohtaan.

  Voit jättää avoimen työhakemuksen osoitteeseen: rekry(at)t2h.fi. (Tutustu työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen.) Lisätietoja antaa Samuli Huhdanpää 050 309 4905.