Työnjohtaja, Tampere

  Header kuva Työpaikat alasivut

  Rekry

  Me T2H:ssa rakennamme Ihania Koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Ihana Koti tarkoittaa avaraa ja valoisaa kotia, jonka suuriin ikkunoihin ja korkeisiin huoneisiin ihastuvat kaikki. T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiö sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteen itse. T2H on kasvanut tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1000 asuntoa.

   

  Haluatko olla ylpeä työsi jäljestä? Tahtoisitko päästä luomaan ihmisille Ihania Koteja, jotka kestävät aikaa? Haluaisitko päästä kasvamaan osana nuorekasta tiimiä ja nauttimaan kasvuyrityksen mahdollisuuksista?

  T2H:lla sinulla on loistava mahdollisuus tuoda esille tuoreita näkemyksiäsi ja kehittää osaamistasi. Taitojesi karttuessa saat lisää vastuuta. Olemme kannattava kasvuyritys, mikä mahdollistaa tehtävien räätälöinnin osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Ympärilläsi on innostavia, kehityshaluisia ja vauhdikkaita työkavereita ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

  Työnjohtajana

  tehtävänäsi on varmistaa ja valvoa laadukasta ja suunnitelmallista rakentamista. Johdat niin ihmisiä kuin asioita ja varmistat, että työmaa toimii kuten on suunniteltu. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työvaihesuunnitelmien laatiminen ja vastuullasi on yksityiskohtien varmistaminen ennen rakentamisen aloittamista. Työmaan johtaminen ja valvonta ovat vastuullasi.

  Oletko etsimämme Työnjohtaja?

  Oletko sinä T2H:n etsimä tulevaisuuden tähti rakennusalalla? Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutustausta (amk/DI), minkä lisäksi katsomme eduksi aiemman työmaakokemuksen esimerkiksi kesätöiden parista tai harjoittelusta. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja intosi päästä kehittymään. Työntekijänä olet ahkera, sosiaalinen ja oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Omaat myös positiivisen ja oppimishaluisen asenteen.

  Eduksi katsotaan:

  • Rakennusalan koulutustausta (amk/DI)

  • Aiempi kokemus työmaaympäristöstä

  Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, olemme valmiita joustamaan työajasta. Lisäksi voimme keskustella myös mahdollisista diplomi- tai lopputyön aiheista.

  Hakuohjeet

  Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen rekry(at)t2h.fi. Lisätietoja antaa Samuli Huhdanpää 050 309 4905.