fbpx

Vantaan Aviapolis – 15 minuutin kaupunki


Vantaan Aviapolis sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. Sieltä on erinomaiset liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja muualle Suomeen niin omalla autolla kuin julkisillakin. Myös palvelut ovat lähellä – esimerkiksi kauppakeskus Jumbo on lyhyen kävelymatkan päässä. 

Aviapoliksen kulkuyhteydet ovat huippuluokkaa

Kuten nimestäkin huomaa, Aviapolis sijaitsee lentokentän lähellä. Kaupunginosa onkin reissaavan ihmisen unelmapaikka, sillä Helsinki-Vantaan lentokentältä tavoitat koko maailman ja liikenneyhteydet ovat muutenkin huippuluokkaa. Lentomelu ei kuitenkaan ole ongelma, sillä Aviapolis sijaitsee sen katvealueella. Kehärataa pitkin Helsingin keskusta on vain alle puolen tunnin matkan päässä ja Tuusulanväylää sekä Kehä III:a kuljet omalla autolla sujuvasti eri puolille maata. 

Suunnitteilla oleva Vantaan ratikka vie Aviapoliksesta hetkessä Jumboon ja Tikkurilaan. Toinen tulevaisuuden hanke on Aviapolis Studios, viihde- ja media-alan monitoimikeskus, jota suunnitellaan Aviapoliksen rautatieaseman lähelle. 

Kaikki vartin matkan päässä

Aviapolis on monella tavalla tulevaisuuden kaupunginosa. Jo nyt palveluita on paljon: Jumbon suuri kauppakeskus on Aviapoliksen vieressä vain 5 minuutin pyörä- ja 15 minuutin kävelymatkan päässä eikä kaukana ole myöskään Tammiston alueen kauppakeskittymä. Jumbon yhteydessä on Flamingon viihdekeskus ja sen elokuvateatterit, keilahallit, kylpylät ja ravintolat. 

Tulevaisuudessa lähipalveluita tulee vielä lisää, sillä Aviapolis kasvaa vauhdilla – vuonna 2030 sen suunnitellaan olevan 30 000 asukkaan ja 50 000 työpaikan eloisa kaupunginosa. Tulossa ovat Aviapoliksen lukio, Ilmailumuseon uudet hallit sekä Huberin hallien palvelukeskittymä. Monitoimihalli Atomiin tulee 900 oppilaan koulu, päiväkoti ja muita palveluita. Alueelle rakentuva Avia City -kortteli luo kävelykaupunkimaisen ympäristön, joka yhdistää luonnon läheisyyden ja urbaanin elämäntyylin. 

Ihanteellinen koti myös lapsiperheille

Perheille Aviapolis on erinomainen asuinpaikka, sillä palveluiden lisäksi myös luonto on lähellä. Koko perhe voi ulkoilla ja harrastaa yhdessä vaikkapa frisbeegolfia. Päiväkodit ja koulut ovat lyhyen matkan päässä, esimerkiksi Vantaan kansainvälinen koulu.  

Aviapolis pähkinänkuoressa:

  • Asuinalue Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä
  • Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon palvelut lähellä
  • Erinomaiset liikenneyhteydet kaikkiin suuntiin autolla ja julkisilla
  • Junalla Helsingin keskustaan alle puoli tuntia, Helsinki-Vantaan lentokentälle autolla muutamassa minuutissa
  • Kasvava kaupunginosa, jonne rakennetaan jatkuvasti lisää palveluita 

Vietä aktiivista elämää kasvavassa kaupunginosassa pääkaupungin lähellä – tutustu Ihaniin koteihimme Aviapoliksessa!

Katso Aviapoliksen myytävät asunnot