fbpx

Vantaan Hakunila ihastuttaa monipuolisuudellaan


Vantaan Hakunilan jatkuvasti kehittyvä asuinalue sijaitsee aivan Kehä III läheisyydessä, vain muutaman kilometrin päästä Helsingin rajalta. Tämä uudistuksen alla oleva kaupunginosa tarjoaa vehreitä ulkoilumaisemia ja monipuolisia palveluita vain muutaman minuutin päästä kotioveltasi.

Valovoimainen Vantaa

Helsingin kyljessä sijaitseva Vantaa on asuinpaikkana mitä erinomaisin moninaisuutensa ansiosta. Jatkuva kehittyminen lisää vuosi vuodelta kaupungin suosiota asunnonetsijien keskuudessa, tarjoten muuta pääkaupunkiseutua edullisempaa asumista.

Vantaalla voi lähes poikkeuksetta yhdistää kaupunkiasumisen palveluineen ja maaseutumaisen luonnonrauhan. Kattavien palveluiden ja luonnonrauhan lisäksi Vantaa tarjoaa kulttuurinnälkäisille läpi vuoden konsertteja, näyttelyitä ja lastentapahtumia.

Kattava julkisen liikenteen verkosto toimii sujuvasti niin kaupungin sisällä kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Suurimmat valtatiet Jyväskylään, Tampereella ja Turkuun kulkevat niin ikään aivan Vantaan vierestä, nopeuttaen liikennettä myös muualle Suomeen.

Hakunila tarjoaa luonnonrauhaa keskellä kaupungin sykettä

Vantaan Hakunila on vehreä kaupunginosa, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Helsingin rajalta. Jos kaipaat luonnon helmaan ja samalla palveluiden äärelle, on Hakunila asuinalueena juuri sinulle sopiva. Alueen viihtyvyyteen on panostettu vuosia kehittämällä liikenneyhteyksiä sujuvimmiksi sekä parantamalla seudun yleisilmettä. Luonnossa liikkuvaa ilahduttavat lähistöllä sijaitsevat Kuusijärven ulkoilualue sekä Sipoonkorven kansallispuisto.

Hakunilan kehittämishankkeissa korostuu yhteisöllisyys ja edistyksellisyys niin asukkaiden kuin eri toimijoiden kesken. Viihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä parannetaan mm. puisto- ja torialueita lisäämällä. Uudet, modernit asuinalueet sulautetaan hiljalleen vanhaan Hakunilaan saumattomasti ja näin rakennetaan entistäkin monipuolisempi ja palveluiltaan kattavampi asuinalue.

Monipuolinen palvelukattaus tarjoaa eväät sujuvaan arkeen

Hakunilan keskustaan ovat keskittyneet kaikki tärkeimmät palvelut. Ostoskeskuksesta löytyvät päivittäistavarakauppan, kioskin ja ravintoloiden lisäksi myös mm. terveysasema ja kuntokeskus. Kivenheiton päästä löytyvät kirjaston sekä hammaslääkärin palvelut. Porttipuiston erikoismyymälät, Vantaan Ikea ja Helsinki Outlet ovat nekin lyhyen matkan päässä.

Hyvä julkinen liikenne takaa sujuvan liikkuvuuden. Aktiivinen linja-autoliikenne takaa helpon kulun moneen suuntaan, Kehä III:lle hurauttaa omalla autolla muutamassa minuutissa ja Helsingin keskustaan pääsee noin puolessa tunnissa. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä ja tulevaisuudessa voit hypätä Vantaan ratikan kyytiin, jonka suunnitellaan kulkevan Hakunilan läpi.

Hakunila on ihanteellinen asuinalue myös lapsiperheille. Alueella on useampia päiväkoteja, peruskouluja sekä Sotungin lukio. Useat leikki- ja urheilupuistot pitävät huolen siitä, että lähistöltä löytyy aina tekemistä. Monipuolisen urheilupuiston ansiosta Hakunila tarjoaa loputtomasti harrastusmahdollisuuksia. Hakunilan urheilupuisto toimii myös monien lajien urheilutapahtumapaikkana ja siellä onkin järjestetty mm. hiihdon SM-kilpailuja.

Potentiaalia myös asuntosijoittajille

Hakunilan kehittäminen on Vantaan tämän hetken suurimpia uudistushankkeita. Keskusta tulee uudistumaan tulevina vuosina asuntoja ja palveluita lisäämällä sekä yleisilmettä kohentamalla.

Vantaan ensimmäisen raitiotien rakentaminen aloitetaan mahdollisuuksien mukaan muutaman vuoden sisään ja sen ennustetaan tuovan alueelle tuhansia asukkaita ja työpaikkoja lisää. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Hakunila on oiva asuinpaikka myös muualla pääkaupunkiseudulla työskenteleville.

Muun muassa näistä syistä Hakunila onkin oivallinen kohde myös asuntosijoittajalle. Runsas palvelutarjonta, sujuvat liikenneyhteydet sekä vehreät ulkoilumahdollisuudet tekevät Hakunilasta miellyttävän paikan asua, jossa vuokra-asuntojen kysyntä ja asuntojen arvo tulevat nousemaan.

Hakunila pähkinänkuoressa:

  • Uudistuva asuinalue Itä-Vantaalla vehreän luonnon läheisyydessä
  • Kattavat peruspalvelut kävelyetäisyydellä
  • Matka-aika Helsingin keskustaan noin 35 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle omalla autolla noin 15 minuuttia
  • Monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet aivan nurkan takana – lähistöllä myös Kuusijärven ulkoilualue ja Sipoonkorven kansallispuisto

Hakunila tarjoaa kaupunkiasumista parhaimmillaan: monipuoliset palvelut ja vehreä luonto lyhyen kävelymatkan päässä kotiovelta. Tutustu moderneihin, Ihaniin koteihimme Hakunilassa!

Hakunilan myytävät asunnot