fbpx

Vantaan Koivuhaka – keskellä kaikkea


Vantaan Koivuhaka sijoittuu Vantaan sydämeen, Tuusulanväylän ja Tikkurilan palvelukeskittymän välimaastoon. Vuosisatojen aikana tämän purolaakson vihannat viljelymaat ovat kehittyneet vilkkaaksi asuin- ja yritysalueeksi, mutta entisaikojen runsas vehreys on yhä koettavissa seudun useissa puistoissa.

Kasvava ja kehittyvä Vantaa

Vantaa on pääkaupunkiseutuun kuuluva Helsingin naapurikaupunki, joka kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia. Uusien asuinkortteleiden lisäksi kaupungissa on aktiivinen yrityselämä sekä yltäkylläinen tarjonta vapaa-ajan viettoon. Erinomaiset liikenneyhteydet niin valtateiden, lähijunan kuin linja-autoverkoston muodossa tekevät liikkumisesta sujuvaa mihin ilmansuuntaan tahansa.

Vaikka Vantaa kuuluukin Suomen aktiivisimpaan metropolialueeseen, ei lähiluonnon merkitystä ole kuitenkaan kaupungissa unohdettu. Vantaalla on useita puistoalueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia niin virkistäytymiseen kuin harrastamiseen.

Koivuhaka löytyy Vantaan sydämestä

Koivuhaan uusi, eloisa asuinalue rajautuu lännessä Tuusulanväylään ja sen toisella puolella sijaitsevaan Aviapoliksen alueeseen, etelässä Kehä III:n ja Keravanjokeen sekä idässä Tikkurilan palvelukeskittymään. Alueen itä- ja pohjoispuolta kehystää Tikkurilan keskuspuisto.

Liikenneyhteydet ovat siis huippuluokkaa: maamme suurin lentokenttä on vain muutaman kilometrin päässä ja yksi pääkaupunkiseudun vilkkaimmista rautatieasemista löytyy Tikkurilasta, vain kivenheiton etäisyydellä. Helsinkiin matkaat sujuvasti julkisella liikenteellä vain noin puolessa tunnissa, omalla autolla liityt parissa minuutissa niin pohjoisesta etelään kuin idästä länteen kulkeville valtateille.

Viihdettä, vauhtia ja virkistäytymistä

Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta esimerkiksi töissä käyminen on Koivuhaasta vaivatonta, mutta kaikki arjen palvelut löytyvät myös lähiseudulta. Alueelta löytyy runsaasti kaupallisia palveluita ja aivan naapurista myös päiväkodit ja koulu. Parin kilometrin säteellä palvelutarjontaa täydentävät Tikkurilan moderni palvelukeskittymä sekä kauppakeskus Jumbo, jonka yhteydessä sijaitseva viihdekeskus Flamingossa huvittelet esimerkiksi keilaten, elokuvissa tai kylpylässä polskien.

Ulkoilmasta nauttiville Koivuhaka tarjoilee myös monipuolisen kattauksen. Tikkurilan keskuspuiston alueelta löytyy niin Koivuhaan arboretuminakin tunnettu puulajipuisto rauhallisiin sunnuntaikävelyihin, kuin suuri urheilupuisto vauhdikkaampaan menoon. Talvipäivät kuluvat urheilupuistossa esimerkiksi uimahallissa, jäähallissa tai palloiluhalleissa, kesäisin aktiviteetteja tarjoavat puiston hiekka- ja nurmikentät.

Kysyttyjä asuntoja myös sijoitukseen

Koivuhaka kannattaa ottaa myös asuntosijoittajan kiikareihin. Keskeinen sijainti, huippuluokan kulkuyhteydet sekä läheiset palvelut ja aktiviteetit tekevät Koivuhaasta erinomaisen asuinpaikan niin yksin asuville kuin perheille, minkä ansiosta monenlaisille vuokra-asunnoille on alueella kysyntää.

Vantaa kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten vuokra-asuntojen kysyntä ja asuntojen arvo alueella eivät todennäköisesti ole laskemaan päin – pikemminkin päinvastoin. Avarat, valoisat ja muuntautuvat uudet asunnot viedäänkin Vantaalla usein suorstaan käsistä.

Koivuhaka pähkinänkuoressa:

  • Vantaan sydämessä sijaitseva uudistuva asuinalue
  • Tikkurilan palvelukeskittymä ja kauppakeskus Jumbo parin kilometrin päässä
  • Sujuvat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä
  • Matka-aika Helsinkiin julkisella liikenteellä noin 30 min, Helsinki-Vantaan lentokentälle hurautat autolla vain 7 minuutissa
  • Aluetta kehystää monipuolinen Tikkurilan keskuspuisto, joka tarjoaa mahdollisuuksia niin virkistykseen kuin harrastamiseen

Haluatko sinäkin nauttia sujuvasta arjesta pääkaupungin läheisyydessä? Tutustu uusiin, Ihaniin koteihimme Koivuhaassa!

Koivuhaan myytävät asunnot