fbpx

Vantaan Rekolanmäki – vehreitä maisemia ja monipuolisia palveluita


Vantaan Rekolanmäki on idyllinen asuinalue, jota leimaavat vehreys ja yhteisöllinen kylätunnelma. Rekolanmäen rautatieasemalta matkaat sujuvasti palveluiden pariin tai vaikkapa pääkaupungin sykkeeseen.

Pääkaupunkimme naapurista löydät eloisan Vantaan

Vantaa on nopeasti kasvava kaupunki Helsingin pohjoispuolella. Sen parhaimpiin puoliin kuuluvat ehdottomasti monipuoliset kulkuyhteydet niin Helsinkiin kuin muuallekin päin Suomea – sekä Suomen suurimman lentoaseman ansiosta jopa ulkomaille. Kasvuvauhdista huolimatta Vantaa tarjoaa myös ainutlaatuisia luontoelämyksiä aina kuohuvista koskista jylhiin metsämaisemiin.

Vantaa on yritysten suosima kasvukeskus, jonka palveluihin panostetaan. Yltäkylläisen palvelutarjonnan lisäksi kaupunki on satsannut runsaasti erilaisiin ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksiin urheiluhallien ja -kenttien, lenkkipolkujen sekä luonnonsuojelualueiden muodossa.

Vetovoimainen Rekolanmäki

Rekolanmäki on osa Koivukylän suuraluetta Itä-Vantaan keskiössä.
Moni tässä vetovoimaisessa kaupunginosassa kasvanut onkin palannut myöhemmin takaisin viihtyisille kotikulmilleen.

Rekonlanmäki onkin asuinalueena mitä parhain: lähellä luontoa, mutta samalla kuitenkin keskellä kaikkea. Alueen luonnonläheisyys syntyy lukuisista puistoista, lenkkipoluista sekä Rekolanpuron ja Keravajoen vehreistä maisemista.

Lenkkipolkujen lisäksi alueella on myös monipuolisesti erilaisia harrastus- ja urheilumahdollisuuksia, kuten sisä- ja ulkokuntosalit, skeittiparkki sekä pian rakenteilla oleva Elmon urheilupuisto, jossa on mahdollisuus harrastaa pallopelejä, jääurheilua sekä uintia.

Kattavat liikenneyhteydet ja monipuolinen palvelutarjonta

Kuljet sitten omalla autolla tai julkisella liikenteellä, Rekolanmäestä kuljet helposti kaikkialle. Rekolan rautatieasemalla pysähtyvät junat 10 minuutin välein, eikä matka Helsinkiin kestä kuin puolisen tuntia. Myös linja-autojen ja kevyen liikenteen verkostot ovat kattavat.

Rekolanmäki erityisesti lapsiperheiden suosiossa, mutta alueella viihdytään aina vauvasta vaariin. Lähistöllä sijaitsee useampia päiväkoteja, kouluja sekä päivittäisen arjen kaupallisia palveluita. Myös terveyspalvelut ovat kävelyetäisyydellä. Rekolanmäen omaa palvelutarjontaa täydentää loistavasti vain muutaman minuutin junamatkan päässä sijaitseva Tikkurilan palvelukeskittymä.

Huolettomia ja tuottoisia sijoitusasuntoja

Vantaa on yksi Suomen muuttovoittoisimmista kaupungeista. Pääkaupunkiseutu houkuttelee joka vuosi uusia asukkaita työ- ja opiskelumahdollisuuksien perästä. Helsingin korkean vuokra-asuntokysynnän ja nousevan hintatason vuoksi suuri osa muuttajista etsiikin kotia lähikaupungeista, joista on sujuvat kulkuyhteyden pääkaupunkiin.

Paitsi että Vantaan lähijunaliikenne tekee siitä potentiaalisen asuinpaikan pääkaupunkiin päivittäin kulkeville, löytyy myös kaupungin sisältä lukuisia työpaikkoja ja oppilaitoksia. Useiden suuryritysten pääkonttorit sijaitsevat nykyään Vantaalla, eikä alueen kaupallisten tai teollisuusyritysten määrän kasvu näytä hiipumisen merkkejä. Lukioiden ja ammattioppilaitosten lisäksi Vantaalla sijaitsee kaksi korkeakoulukampusta, jotka houkuttelevat opiskelijoita ympäri Suomen.

Rekolanmäki onkin erinomainen kohde myös asuntosijoittajalle, sillä alueen erinomaiset kulkuyhteydet tekevät työ- ja koulumatkoista sujuvia. Idyllinen ja luonnonläheinen miljöö sekä monipuoliset palvelut ja vapaa-ajan mahdollisuudet lisäävät alueen houkuttelevuutta entisestään. Asuntosijoittajille Rekolanmäki tarjoaakin helposti vuokrattavia sijoitusasuntoja hyvällä vuokratuotolla.

Rekolanmäki pähkinänkuoressa:

  • Itä-Vantaa sydämessä sijaitseva idyllinen asuinalue
  • Arjen peruspalvelut kävelyetäisyydellä ja erinomaiset kulkuyhteydet moneen suuntaan
  • Matka-aika junalla Helsingin keskustaan 30 min, Tikkurilaan 5 min sekä yhdellä vaihdolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin 35 min
  • Monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet, joita täydentää pian uusi Elmon liikuntapuisto

Rekolanmäki tarjoaa asumista luonnon äärellä, lukuisien harrastusmahdollisuuksien ja monipuolisten palveluiden keskellä. Tutustu Ihaniin koteihimme Rekolanmäellä!

Rekolanmäen myytävät asunnot