fbpx

Viihtyisä Vantaan Vapaala on Myyrmäen palveluiden ja sujuvien liikenneyhteyksien ääressä


Aktiivinen ja eloisa seutukeskus lähellä luontoa

Rauhallinen Vantaan Vapaala on luonnonläheinen, ja se tarjoaa alueena viihtyisät puitteet elämälle. Pientalovaltaisena sen tunnelma on idyllinen ja pienet kävelylenkit pitkin Vapaalan katuja ovat mitä mainiointa ajanvietettä.

Vapaala on ilmapiiriltään rento ja leppoisa alue, ja siksi se sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Sopivuutta lisäävät alueen lukuisat päiväkodit, koulut ja lähikaupat. Puistot ja ulkoilualueet sekä erinomaiset liikuntamahdollisuudet tarjoavat paljon tekemistä kaiken ikäisille.

Vapaalan sijainti lähellä Myyrmäkeä ja Kauppakeskus Myyrmannin monipuolisia palveluita tekee arjesta sujuvaa. Myyrmäen keskuksen tarjoamat kattavat peruspalvelut ovat kävelymatkan päässä, ja Helsingin keskusta on helposti tavoitettavissa omalla autolla tai julkista liikennettä käyttäen.

Erinomaiset kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua – ja koko Suomeen

Vapaalasta on vaivatonta liikkua eri suuntiin, sillä Myyrmäen juna-asema on vain pienen kävelymatkan päässä, ja linja-autoliikenne on kattavaa. Helsinkiin kulkee junalla tai muulla julkisella liikenteellä nopeasti ja muuallekin päin Suomea on helppo siirtyä joko julkisen liikenteen palveluita hyödyntämällä tai omalla autolla. 

Vihdintie (Seututie 120) ja Kehä III ovat vain parin kilometrin päässä, ja niille on vaivatonta liittyä autoillen. Myös kävellen pääsee näppärästi moneen paikkaan: Metropolia Ammattikorkeakoululle tai Myyrmäen jäähallille on vain viidentoista minuutin matka.

Mieluisaa tekemistä riittää ympäri vuoden

Arki kulkee mukavasti, kun lähellä on monipuolisesti palveluita kouluista, päiväkodeista ja kaupoista lähtien. Kauppakeskus Myyrmanni on pienen kävelymatkan päässä, ja alueella on lisäksi muun muassa terveysasema, Vantaan taidemuseo Artsi ja lukuisia kirpputoreja. Helsingin keskustan erittäin monipuolisten aktiviteettien ja palveluiden pariin pääsee aina helposti niin halutessaan julkista liikennettä tai omaa autoa käyttäen.

Vapaalan ja sen lähellä sijaitsevan Myyrmäen monipuoliset lähipalvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja verrattoman hyvät liikuntamahdollisuudet yhdistyneenä lähiluonnossa liikkumiseen luovatkin verrattomat puitteet hyvälle elämänlaadulle. 

Harrastukset ja luonto

Vapaala on virkeä seutukeskus, joka asettuu kuitenkin lähelle luontoa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Alueella viihtyvät yhtä lailla perheet kuin yhden hengen taloudet, sekä nuoret ja vähän varttuneemmat.

Kun haluat lähteä kävelylle tai vaikkapa reippaalle lenkille, löytyy läheltä paljon viehättäviä maastoja ja maisemia.  Vapaalassa riittää luontoa, sillä esimerkiksi Malminkartanonhuippu ja Kaarelanpuisto ovat vain pienen matkan päässä. Liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä lähialueella on muun muassa useita kuntosaleja, skeittipuisto, jäähalli, Myyrmäen urheilutalo, Myyrmäen urheilupuisto ja Energia Areena. Vapaala onkin mitä parhain paikka asua, kun nautit aktiivisesta elämäntyylistä.

Vapaala pähkinänkuoressa:

  • Myyrmäen keskuksen vieressä sijaitseva asuinalue
  • Kaikki arjen palvelut, päiväkodit koulut ja oppilaitokset ovat kävelymatkan päässä
  • Lyhyen matkan päässä sijaitsevalta juna-asemalta pääsee Helsinkiin alle puolessa tunnissa
  • Autolla ajaa Kauppakeskus Myyrmäkeen 5 minuutissa
  • Monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Katso Vapaalan myytävät asunnot