T2H | yritys

  Ihania koteja: asunto Casa A51

  T2H yrityksenä

  Me T2H:ssa rakennamme Ihania koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteen itse. Asiakkaitamme ovat kotien ostajat. Rakenteilla on tällä hetkellä noin 1 200 asuntoa. 

  T2H perustettiin Vantaalla vuonna 2010, ja sen jälkeen olemme kasvaneet tasaisen vahvasti. Vuonna 2018 liikevaihtomme tulee rikkomaan 100 miljoonaa euroa. Perustajilla Arto Toikkasella sekä Henri ja Samuli Huhdanpäällä (siinä T ja 2 H:ta) on monipuolinen kokemus rakennusalalta ja he ovat toimineet isojen rakennusalan yritysten johtotehtävissä pitkään ennen T2H:n perustamista.

  Perinteisellä rakennusalalla T2H on erilainen toimija, sillä keskitymme rakentamisessa nimenomaan koteihin – haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset, eikä yksikään kohteemme ole valmistunut myöhässä. Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ei ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa.

  T2H:n palveluksessa on noin 120 toimihenkilöä ja hankkeissamme työskentelee alihankintayritykset mukaanlukien yhteensä n. 800 työntekijää. Rakennusalan ammattilaisia rekrytoidaan meille usein ja kartoitamme jatkuvasti myös uusia alihankkijoita hankintarekisteriimme

  Etsitkö yhteys- tai laskutustietoja? Siirry yhteystietosivulle, josta löydät kootusti kaiken infon.


  T2H:n avara ja valoisa Ihana Koti

  Vas­tuul­lis­ta ra­ken­ta­mis­ta, ny­kyai­kais­ta asu­mis­ta

  Lähdemme rakennuksen elinkaariajattelusta: suunnittelemme ja rakennamme laadukkaita, aikaa kestäviä rakennuksia, joissa on matalat elinkaarikustannukset. Otamme huomioon ympäristön ja rakentamisen ekologisuuden sekä koulutamme henkilökuntaamme.

  Olemme Rakennusteollisuus RT ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet vastuulliseen rakennus- ja yritystoimintaan.
   

  Ener­gia­te­ho­kas maa­läm­pö

  Pyrimme hyödyntämään maalämpöä niin usein kuin mahdollista. Maalämpö tuo lämmönlähteenä suoria
  kustannussäästöjä asumiseen. Lämmintä vettä riittää aina, ja energian hinnan vaihtelu näkyy asumiskuluissa vain vähän. Maalämpö on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Se on myös ekologinen valinta, sillä se käyttää hyödyksi maahan varastoitunutta auringon lämpöenergiaa ja tuottaa hiilidioksidia vain murto-osan verrattuna muihin lämmitystapoihin.

  T2H on mukana Nenäpäivässä

  Asioit suo­raan te­ki­jöi­den kans­sa

  Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää ja pyrimme koko ajan entistä parempiin ratkaisuihin rakennuskohteissamme. Siksi haluamme olla suoraan yhteydessä tulevien asukkaiden kanssa, ja kunkin kohteen asiakasvastaava huolehtii asukkaan toivomista materiaalivalinnoista ja mahdollisista muutostöistä.

  Yh­teis­työ­kump­pa­nei­tam­me

  Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. OP Pankki, Nordea Pankki, Danske Bank, Suomen Hypoteekkiyhdistys, Handelsbanken, S-Pankki ja Lähitapiola-yhtiöt.

  Asuntotyypit & sijainnit

  T2H:n asuntotuotannon pääpaino on kohtuuhintaisissa rivi- ja kerrostaloasunnoissa. Rakentamamme asuntoyhtiöt saattavat olla myös monen talotyypin yhdistelmiä ja sisältää myös pari- ja erillistaloja. Tutustu tällä hetkellä rakenteilla olevien kohteiden lisäksi myös aiempaan tuotantoomme.

  Ihaninta kodissa on kuitenkin sijainti – rakennamme hyvien liikenneyhteyksien ääreen, jotta liikkuminen on mahdollisimman sujuvaa niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin. Sujuvaa arkea helpottaa myös palveluiden läheisyys, jota arvioimme huolella jokaisen kohteen osalta. Sijoittajia silmällä pitäen tarkastelemme myös alueen kehityssuunnitelmia pidemmällä aikajänteellä.

  Rakennamme eri puolille Vantaata, Espoota, Keravaa, Klaukkalaa sekä Tamperetta ja Pirkkalaa. Tulossa on uutta myös Kirkkonummen Masalaan, Sipoon Söderkullaan ja Helsingin Malmille sekä Järvenpäähän! Tutustu, ihastu ja löydä oma Ihana koti!

  T2H yritys

  T2H yritys

  T2H yritys asuntotyypit

  T2H yritys asuntotyypit

  Ihania koteja kaikille – koteja, joissa viihdytään.