T2H | yritys

  Ihania koteja: asunto Casa A51

  T2H yrityksenä

  T2H:n avara ja valoisa Ihana Koti

  Me T2H:ssa rakennamme Ihania Koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteen itse. Rakenteilla on tällä hetkellä noin 1 000 asuntoa.

  T2H perustettiin Vantaalla vuonna 2010, ja sen jälkeen olemme kasvaneet tasaisen vahvasti. Vuonna 2018 liikevaihtomme tulee rikkomaan 100 miljoonaa euroa. Perustajilla Arto Toikkasella sekä Henri ja Samuli Huhdanpäällä (siinä T ja 2 H:ta) on monipuolinen kokemus rakennusalalta ja he ovat toimineet isojen rakennusalan yritysten johtotehtävissä pitkään ennen T2H:n perustamista.

  Perinteisellä rakennusalalla T2H on erilainen toimija, sillä keskitymme rakentamisessa nimenomaan koteihin haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset, eikä yksikään kohteemme ole valmistunut myöhässä. Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ei ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa. 

  Vastuullista rakentamista, nykyaikaista asumista

  Lähdemme rakennuksen elinkaariajattelusta: suunnittelemme ja rakennamme laadukkaita, aikaa kestäviä rakennuksia, joissa on matalat elinkaarikustannukset. Otamme huomioon ympäristön ja rakentamisen ekologisuuden sekä koulutamme henkilökuntaamme.

  Olemme Rakennusteollisuus RT ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet vastuulliseen rakennus- ja yritystoimintaan.

  T2H:n henkilökuntaa

  Etsitkö yhteys- tai laskutustietoja? Siirry yhteystietosivulle, josta löydät kootusti kaiken infon.

  T2H yritys

  Asioit suoraan tekijöiden kanssa

  Meille asiakasviihtyvyys on tärkeää ja pyrimme koko ajan entistä parempiin ratkaisuihin rakennuskohteissamme. Siksi haluamme olla suoraan yhteydessä tulevien asukkaiden kanssa, ja kunkin kohteen asukasmuutosvastaava huolehtii asukkaan toivomista materiaalivalinnoista ja mahdollisista muutostöistä.

   

  Yhteistyökumppaneitamme

  Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. OP Pankki, Nordea Pankki, Danske Bank, Suomen Hypoteekkiyhdistys, Handelsbanken, S-Pankki ja Lähitapiola-yhtiöt.

   

  Olemme Heurekan Tiedekummi

  Olemme ilolla mukana Tiedekummi-toiminnassa, joka mahdollistaa pääkaupunkiseudun koululuokille vierailuja tiedekeskus Heurekan oppimista tukeviin näyttelyihin.

  Avarat ja ihanat tilaratkaisut Ihanassa Kodissa

  Energiatehokas maalämpö

  Pyrimme hyödyntämään maalämpöä niin usein kuin mahdollista. Maalämpö tuo lämmönlähteenä suoria kustannussäästöjä asumiseen. Lämmintä vettä riittää aina, ja energian hinnan vaihtelu näkyy asumiskuluissa vain vähän.

  Maalämpö on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Se on myös ekologinen valinta, sillä se käyttää hyödyksi maahan varastoitunutta auringon lämpöenergiaa ja tuottaa hiilidioksidia vain murto-osan verrattuna muihin lämmitystapoihin.

  Heurekan Tiedekummi 2016 -yhteistyötunnus

  Palkittua työturvallisuutta

  Uudenmaan Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailussa vuonna 2014 sijoituimme pienten yritysten sarjassa toiseksi, ja Asunto Oy Vantaan Haraldin työmaamme sijoittui kolmanneksi parhaana työturvallisuudessa pienten talonrakennusyritysten sarjassa.

  Lue lisää Rakennusteollisuuden tiedotteesta >>

  Asuntotyypit & sijainnit

  T2H:n asuntotuotannon pääpaino on kohtuuhintaisissa rivi- ja kerrostaloasunnoissa. Rakentamamme asuntoyhtiöt saattavat olla myös monen talotyypin yhdistelmiä ja sisältää myös pari- ja erillistaloja. Tutustu tällä hetkellä rakenteilla olevien kohteiden lisäksi myös aiempaan tuotantoomme.

  Ihaninta kodissa on kuitenkin sijainti – rakennamme hyvien liikenneyhteyksien läheisyyteen, jotta arki olisi mahdollisimman sujuva. Viime aikoina olemme rakentaneet mm. uusille asuinalueille Tampereen Vuorekseen ja Vantaan Kivistöön. Myös vanhemmat, perinteiset alueet kiinnostavat nyt uusia sukupolvia – olemme ilolla mukana uudelleenrakentamassa Vantaalla Martinlaaksoa, Myyrmäkeä ja Ylästöä sekä Tampereella Tesoman aluetta ja Espoossa Nöykkiötä. 

  Olemme innoissamme päästessämme rakentamaan laadukkaita ja nykyaikaisia koteja myös Keravalle, Nurmijärvelle, Sipooseen ja Pirkkalaan.

  T2H yritys

  T2H yritys

  T2H yritys asuntotyypit

  T2H yritys asuntotyypit

  Ihania Koteja kaikille – koteja, joissa viihdytään.