T2H | yritys

  T2H Yritys

  T2H yrityksenä

  T2H parveke

  Me T2H:ssa rakennamme Ihania Koteja Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Rakenteilla on tällä hetkellä n. 800 asuntoa (tilanne 5/2017). Olemme perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteen itse.

  T2H perustettiin Vantaalla vuonna 2010, ja sen jälkeen olemme kasvaneet huimasti. Vuonna 2016 vakituisen henkilöstömme määrä kasvoi 40 %! Perustajilla Arto Toikkasella sekä Henri ja Samuli Huhdanpäällä (siinä T ja 2 H:ta) on monipuolinen kokemus rakennusalalta, ja he ovat toimineet isojen rakennusalan yritysten johtotehtävissä pitkään ennen T2H:n perustamista.

  T2H:n palveluksessa on 80 toimihenkilöä ja hankkeissamme työskentelee alihankintayritykset mukaanlukien yhteensä n. 800 työntekijää. Rakennusalan ammattilaisia rekrytoidaan meille usein ja kartoitamme jatkuvasti myös uusia alihankkijoita hankintarekisteriimme.

  Vastuullista rakentamista, nykyaikaista asumista

  Lähdemme rakennuksen elinkaariajattelusta: suunnittelemme ja rakennamme laadukkaita, aikaa kestäviä rakennuksia, joissa on matalat elinkaarikustannukset. Otamme huomioon ympäristön ja rakentamisen ekologisuuden sekä koulutamme henkilökuntaamme.

  Olemme Rakennusteollisuus RT ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet vastuulliseen rakennus- ja yritystoimintaan.

  T2H:n henkilökuntaa

  Etsitkö yhteys- tai laskutustietoja? Siirry yhteystietosivulle, josta löydät kootusti kaiken infon.

  T2H yritys

  Asioit suoraan tekijöiden kanssa

  Haluamme rakentaa pitkäaikaisia koteja perheille – koteja, joissa viihdytään.

  Meille asiakasviihtyvyys on tärkeää, sillä pyrimme entistä parempiin ratkaisuihin rakennuskohteissamme. Siksi haluamme olla suoraan yhteydessä tulevien asukkaiden kanssa.

  Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa.

   

  Yhteistyökumppaneitamme

  Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. OP Pankki, Nordea Pankki, Danske Bank, Suomen Hypoteekkiyhdistys, Handelsbanken, S-Pankki ja Lähitapiola-yhtiöt.

   

  Olemme Heurekan Tiedekummi

  Olemme ilolla mukana Tiedekummi-toiminnassa, joka mahdollistaa pääkaupunkiseudun koululuokille vierailuja tiedekeskus Heurekan oppimista tukeviin näyttelyihin.

  T2H yritys sisustuskuva

  Energiatehokas maalämpö

  Pyrimme hyödyntämään maalämpöä niin usein kuin mahdollista. Maalämpö tuo lämmönlähteenä suoria kustannussäästöjä asumiseen. Lämmintä vettä riittää aina, ja energian hinnan vaihtelu näkyy asumiskuluissa vain vähän.

  Maalämpö on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Se on myös ekologinen valinta, sillä se käyttää hyödyksi maahan varastoitunutta auringon lämpöenergiaa ja tuottaa hiilidioksidia vain murto-osan verrattuna muihin lämmitystapoihin.

  Heurekan Tiedekummi 2016 -yhteistyötunnus

  Palkittua työturvallisuutta

  Uudenmaan Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailussa vuonna 2014 sijoituimme pienten yritysten sarjassa toiseksi, ja Asunto Oy Vantaan Haraldin työmaamme sijoittui kolmanneksi parhaana työturvallisuudessa pienten talonrakennusyritysten sarjassa.

  Lue lisää Rakennusteollisuuden tiedotteesta >>

  Asuntotyypit & sijainnit

  T2H:n asuntotuotannon pääpaino on kohtuuhintaisissa rivi- ja kerrostaloasunnoissa. Rakentamamme asuntoyhtiöt saattavat olla myös monen talotyypin yhdistelmiä ja sisältää myös pari- ja erillistaloja. Tutustu tällä hetkellä rakenteilla olevien kohteiden lisäksi myös aiempaan tuotantoomme.

  Ihaninta kodissa on kuitenkin sijainti – rakennamme hyvien liikenneyhteyksien läheisyyteen, jotta arki olisi mahdollisimman sujuva. Viime aikoina olemme rakentaneet mm. uusille asuinalueille Tampereen Vuorekseen ja Vantaan Kivistöön. Myös vanhemmat, perinteiset alueet kiinnostavat nyt uusia sukupolvia – olemme ilolla mukana uudelleenrakentamassa Vantaalla Martinlaaksoa, Myyrmäkeä ja Ylästöä sekä Tampereella Tesoman aluetta ja Espoossa Nöykkiötä. 

  Olemme innoissamme päästessämme rakentamaan laadukkaita ja nykyaikaisia koteja myös Keravalle, Nurmijärvelle, Sipooseen ja Pirkkalaan.

  T2H yritys

  T2H yritys

  T2H yritys asuntotyypit

  T2H yritys asuntotyypit

  Ihania Koteja kaikille – koteja, joissa viihdytään.